Kategoriler

Çavuşoğlu, Ziraat Bank Azerbaycan'ın 4. şubesini açtı

BAKÜ (AA)- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ziraat Bank Azerbaycan'ın Sumgayıt şubesinin açılışını yaptı.Bağlantısızlar Hareketi Devlet ve Hükümet Başkanları 18. Zirvesi için Bakü'de bulunan Çavuşoğlu, Bakü Büyükelçisi...

BAKÜ (AA)- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ziraat Bank Azerbaycan'ın Sumgayıt şubesinin açılışını yaptı.

Bağlantısızlar Hareketi Devlet ve Hükümet Başkanları 18. Zirvesi için Bakü'de bulunan Çavuşoğlu, Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral, yerel yöneticiler ve Türk kurumların temsilcilerinin de katıldığı törenle, Ziraat Bank Azerbaycan'ın 4. şubesini hizmete açtı.

Ziraat Bank Azerbaycan Genel Müdürü Avni Demirci'den bankanın Sumgayıt şubesi hakkında bilgi alan Çavuşoğlu, şubeyi gezdi, çalışanlarla sohbet etti.

Demirci, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni şubenin Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu tarafından açılmasını iki ülke arasındaki kardeşliğin göstergesi olduğunu söyledi.

Ziraat Bank Azerbaycan'ın dört yıl önce kurulduğunu hatırlatan Demirci, 4. şubenin üretim bölgesinde açıldığına dikkati çekti.

Demirci, şöyle konuştu:

"Sumgayıt bölgesi üretim, sanayi alanında ciddi yatırımlar çekiyor. Bu nedenle burada şube açtık. Azerbaycan'ın üretime yönelik adımlarına katkı sağlamak amacıyla burayı seçtik. Ekonominin hareketli yerlerinde şubeleşmeye devam edeceğiz. Ziraat Bank Azerbaycan olarak birinci önceliğimizi Azerbaycan ile Türkiye arasındaki ticaretin gelişmesi olarak belirledik. Bu bölgede Türk iş adamlarının önünü açmak için buradayız. Azerbaycan'ı Türkiye ve üçüncü ülkelere bağlamak üzere hizmet veriyoruz."




Yorumlar

Daha Fazla Haber
SAĞLIK YAŞAM
Evde yetiştirebileceğiniz 5 şifalı bitki
BURSA HABERLERİ
Orhan Sarıbal'dan beyaz ete ihracat kısıtlamasına tepki
GENEL
MSB'den 'Stinger' atışı paylaşımı
GENEL
31 firmanın izin belgesi iptal edildi
GENEL
İHH'dan Gazze'ye yardım eli
GENEL
Avrasya Tüneli'nde yeni rekor
GENEL
MSB: 4 terörist etkisiz halde
GENEL
Türk Hava Kuvvetleri NATO Uzay Sempozyumu'nda
BURSA HABERLERİ
Orhaneli'nde evlenecelere müjde
GENEL
Türkiye'nin Pazar havası... Parçalı ve çok bulutlu