Kategoriler

MÜHENDİS EKİBİ HAZIR!

Bilim, Sanat ve Tasarımın birlikte var olduğu eğitim sistemini benimseyen İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, yine bir ilke imza attı.

Türkiye’nin ilk sürücüsüz araç prototipini sahaya çıkarmak için İstanbul Ayvansaray Üniversitesi tarafından eğitim gören 14 kişilik ekip, Duman Danışmanlık tecrübesiyle 1.300 kişi arasından seçildi. Düzenlenen tören ile eğitim sertifikalarını alan genç mühendisler, AVL Türkiye ekibine katılmayı heyecanla bekliyor.

‘’Üniversitemiz, doğru insan ile doğru işi bir araya getirmeyi ve böylelikle daha donanımlı bireyler olarak yola devam etmenizi desteklemiştir.’’ ifadesini kullanan Doç. Dr. Tolga Yazıcı; bilimin, sanatın olduğu tüm projelere her zaman destek olacağını da konuşmasına ekledi. Törende, Duman Danışmanlık Kurucusu Yiğit Oğuz Duman ve AVL Türkiye Genel Müdürü Dr. Umut Genç ise yaptıkları konuşmalarda bu gibi eğitimlerin devam edeceği mesajını verdiler.


MÜHENDİS EKİBİ HAZIR!

Otomotiv endüstrisinin dijitalleşme, otonom sürüş ve alternatif enerjilerle çalışan yeni araç teknolojileri konularında gelişmekte olduğunu ifade eden Dr. Umut Genç ‘’teknolojik gelişmelere bağlı olarak tüm dünyada ileri otomotiv bilgisine sahip mühendis ihtiyacı olduğunu söyledi.’’

Duman Danışmanlık Başkanı Yiğit Oğuz Duman ise günümüzde şirketlerin sürdürülebilirliğini sağlamak, büyümek ve başarılı sonuçlar alabilmek için yetenek peşinde olduğunu iletti.

Tören sonunda İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Doç. Dr. Tolga Yazıcı ise oldukça başarılı bir projenin hayata geçtiğini ve belirterek sertifikalarını alan mühendislere iş hayatında başarılar diledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA HABERLERİ
13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN KULAĞINDAN 2 KURTÇUK ÇIKARILDI
BURSA HABERLERİ
Mayıs'ta Eyfest coşkusu
BURSA HABERLERİ
BTSO’da Kuzey Makedonya İş Forumu
BURSA HABERLERİ
Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi
EKONOMİ
KOSGEB şehir şehir girişimci arayacak
MAGAZİN
'Beyaz Eşya' 10 Mayıs’ta vizyonda
GENEL
'En-Verim 100 Araştırması'na son katılım 20 Mayıs
GENEL
Türkiye-Bosna Hersek arasında eğitimde iş birliği
GENEL
Kilitli Kalkan Tatbikatı tamamlandı
BURSA HABERLERİ
“Eker I Run 23 Nisan Çocuk Koşusu”, büyük bir katılımla yapıldı