Kategoriler

Kuaför cinayeti sanığına 15 yıl hapis cezası

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, zihin engelli bir gencin darp edilmesi sırasında çıkan kavgada kalbine aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybeden kuaför cinayeti zanlılarına ceza yağdı.

 Cinayeti işleyen zanlıya 15 yıl, diğer iki sanığa ise tehdit ve mala zarar verme suçlarından 4 yıl, 7 ay hapis cezası verildi.

17 Ocak 2016 tarihinde Tamer Yıldırım’ın öldürülmesiyle alakalı tutuklu yargılanan Ali Ş., Mert S. ve Hamdi K, son defa hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklara son sözlerini sordu. Tutuklu sanık Ali Ş., “Ben yapmadım, Hamdi yaptı, beraatimi istiyorum” dedi.


Tutuklu sanık Mert S. ise cinayeti işlemediğini savunarak beraatini talep etti. Sanık Hamdi K. de suçlamaları kabul etmedi.


Mahkeme heyeti, sanıkların son sözlerinin ardından kararını açıkladı. Bir numaralı cinayet zanlısı Ali Ş.’ye 15 yıl hapis cezası verilirken, tutuklu diğer iki sanık cinayet davasından beraat etti. Sanıklar Mert S.’ye tehdit suçundan 4 yıl, Hamdi K.’ya ise mala zarar verme suçundan 6 ay hapis cezası verildi. Mert S. ile Hamdi K. tahliye olurken, cinayet zanlısı Ali Ş. cezaevine götürüldü.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA HABERLERİ
13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN KULAĞINDAN 2 KURTÇUK ÇIKARILDI
BURSA HABERLERİ
Mayıs'ta Eyfest coşkusu
BURSA HABERLERİ
BTSO’da Kuzey Makedonya İş Forumu
BURSA HABERLERİ
Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi
EKONOMİ
KOSGEB şehir şehir girişimci arayacak
MAGAZİN
'Beyaz Eşya' 10 Mayıs’ta vizyonda
GENEL
'En-Verim 100 Araştırması'na son katılım 20 Mayıs
GENEL
Türkiye-Bosna Hersek arasında eğitimde iş birliği
GENEL
Kilitli Kalkan Tatbikatı tamamlandı
BURSA HABERLERİ
“Eker I Run 23 Nisan Çocuk Koşusu”, büyük bir katılımla yapıldı