Kategoriler

Hacı Ali Camii’nde vatandaşlarla buluştu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından, toplumun tüm katmanları ile bir araya gelerek, sorunların yerinde belirlenip çözümüne yönelik gerçekleştirilen etkinliklere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.

 Başkan Özkan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyesi Karacabeyli gençler tarafından başlatılan ‘Gelmeden Kıyamet, Gel Sen de Kıyam Et” adındaki etkinliklere düzenli katılım gösterirken, etkinliklerin bu haftaki bölümü, Hacı Ali Camiinde gerçekleştirildi.

 

Burada kılınan sabah namazı sonrası vatandaşlarla buluşan Ali Özkan, istişare kültürü çerçevesinde kentin tüm paydaşları ile birlikte ’müreffeh kent’ hedefine mutlaka ulaşılacağı mesajını verdi.

 

İlçe gençliğine davet

 

TÜGVA Karacabey İlçe Temsilcisi Hakan Kılıç, yoğun ilgi gören etkinlikleri farklı camilerde sürdürdüklerini ve tüm ilçe gençliğinin de katılımlarını beklediklerini dile getirirken, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı da aralarında görmekten duydukları memnuniyeti ifade etti.

 

Karacabey’i hep birlikte yönetiyoruz

 

Gençlerle buluşmasında, ilçede tüm Bursa kamuoyunda da övgü ile karşılık bulan sosyal, kültürel, sportif ve ekonomik yönlerden büyük bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirdiklerini dile getiren Ali Özkan ise ilçenin ve Karacabeylilerin çok daha büyük başarıları elde edebilecek potansiyele sahip olduğunu belirterek, hep birlikte zengin ve müreffeh Karacabey’i mutlaka inşa edeceklerini ifade etti.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA HABERLERİ
13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN KULAĞINDAN 2 KURTÇUK ÇIKARILDI
BURSA HABERLERİ
Mayıs'ta Eyfest coşkusu
BURSA HABERLERİ
BTSO’da Kuzey Makedonya İş Forumu
BURSA HABERLERİ
Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi
EKONOMİ
KOSGEB şehir şehir girişimci arayacak
MAGAZİN
'Beyaz Eşya' 10 Mayıs’ta vizyonda
GENEL
'En-Verim 100 Araştırması'na son katılım 20 Mayıs
GENEL
Türkiye-Bosna Hersek arasında eğitimde iş birliği
GENEL
Kilitli Kalkan Tatbikatı tamamlandı
BURSA HABERLERİ
“Eker I Run 23 Nisan Çocuk Koşusu”, büyük bir katılımla yapıldı