Kategoriler

Trafik Kavgası Ölüm Getirdi

Bursa’da trafikteki bir gerginlik sebebiyle 2 grubun tartışmasında bıçaklar çekildi. Kalbinden yaralanan Recep Altınışık kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Olay, Bursa’nın Merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesinde...

Bursa’da trafikteki bir gerginlik sebebiyle 2 grubun tartışmasında bıçaklar çekildi. Kalbinden yaralanan Recep Altınışık kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, Bursa’nın Merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesinde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Üçgen Park önünde bir aracın üstlerine doğru sürmesinden rahatsız olan 29 yaşındaki Recep Altınışık, Necati N. ve İsmail B., aracı bir süre takip etti. Kısa süre sonra Çeşme Sokakta karşılaşan gruplar aralarında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle araçtan çıkan bir şahıs bıçak çekerek Altınışık’a ve arkadaşlarına saldırdı. Kavga esnasında kalbine ve karnına aldığı iki bıçak darbesiyle ağır yaralanan Altınışık, olay yerine gelen Acil Sağlık ekiplerince Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Altınışık burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
ARKADAŞLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Altınışık’ın arkadaşları İsmail B. ve Necati N. ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi. Sinir krizi geçiren arkadaşları polis ekipleri sakinleştirdi. Necati B.’nin polis ekiplerine "Beni arkadaşıma götürün" şeklinde feryadı yürekleri dağladı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
POLİTİKA
'Özel' görüşme olumlu gelişme!
POLİTİKA
Dervişoğlu'nun divanı belli oldu
BURSA HABERLERİ
Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri
BURSA HABERLERİ
BTÜ’lü öğrenciler çadır nöbetinde
BURSA HABERLERİ
Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nde kupa ve madalya heyecanı
BURSA HABERLERİ
Endüstriyel yemek sektöründen et fiyatlarına tepki
BURSA HABERLERİ
Osmangazi Çağrı Merkezi 7/24 hizmette
BURSA HABERLERİ
Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor
BURSA HABERLERİ
Bursa'da hava kirliliği limitin üstünde
BURSA HABERLERİ
BUÜ, patent şampiyonları listesinde bir kez daha zirvede