Kategoriler

Skandal ölümüyle ilgili flaş gelişme

İzmir Çiğli ilçesinde, servis aracında unutulduğu ve havasızlıktan öldüğü iddia edilen 3 yaşındaki Alperen Sakin olayında gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandı.

 Edinilen bilgiye göre, İzmir’in Çiğli ilçesinde sabah anaokuluna gitmek için bindiği servis aracında unutulan ve havasızlıktan öldüğü iddia edilen 3 yaşındaki Alperen Sakin olayında gözaltına alınan servis şoförü T.İ. ve D.K. dün emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen zanlılardan servis şoförü T.İ. çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanırken, servis görevlisi bayan D.K. ise serbest bırakıldı.

Olayın geçmişi

Olay, salı günü Çiğli ilçesindeki bir özel anaokulunda meydana geldi. Sabah saatlerinde evinden alınan 3 yaşındaki Alperen Sakin, servis aracıyla okula geldi. İddialara göre, minik Alperen ardından da servis aracında unutuldu. Aradan dakikalar geçerken, minik Alperen servis aracında baygın halde bulundu ve okul içerisine alındı. Ardından minik Alperen’i hastaneye kaldıran okul yönetimi aileye haber verdi. Hastanede tedavi altına alınan minik Alperen yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.  

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA HABERLERİ
ARKON'dan Yuzyılın Buluşması
BURSA HABERLERİ
YAYLA BİLİM İNSANLARI İLE BİR ARADA
BURSA HABERLERİ
‘‘Bursa’nın Her Yaştan İnsanı Gülümsemeye Başladı’’
BURSA HABERLERİ
Nilüfer’de dans dolu gece
BURSA HABERLERİ
AKBULUT'TAN, MUSTAFA IŞIK’A ZİYARET
BURSA HABERLERİ
BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı'dan Mustafa Bozbey ziyareti
BURSA HABERLERİ
Bursa Gemlik'te Başkan Deviren’den Güneş Spor’a özür ziyareti
BURSA HABERLERİ
BTÜ’de küresel ekonomik gelişmeler değerlendirildi
BURSA HABERLERİ
TOFAŞ, Bahçeşehir deplasmanından galibiyetle döndü
BURSA HABERLERİ
Bursa Devlet Tiyatrosu'nda bu hafta