Kategoriler

Kayıp Zihinsel Engelli Halil 15 Gün Sonra Bulundu

Hatay’ın Payas ilçesinde annesiyle gittiği internet kafeden kaçan ve kendisinden 15 gündür haber alınamayan zihinsel engelli Halil İbrahim Eski (20) Hatay’ın Altınözü ilçesinde bulundu.Akşam saatlerinde duyarlı bir vatandaşın kayıp zihinsel...

Hatay’ın Payas ilçesinde annesiyle gittiği internet kafeden kaçan ve kendisinden 15 gündür haber alınamayan zihinsel engelli Halil İbrahim Eski (20) Hatay’ın Altınözü ilçesinde bulundu.
Akşam saatlerinde duyarlı bir vatandaşın kayıp zihinsel engelli Halil’i tanıması üzerine ilçe emniyet müdürlüğüne götürerek teslim etti. Kayıp oğullarının bulunduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu bilgisini alan Eski ailesinde büyük bir sevince neden oldu.
Elif Eski, “Oğlum zihinsel engelli. Daha önceden de evden kaçardı. Ama 2 gün içerisinde bulurduk kendisini. Ben bu evlat acısına dayanamıyorum. Ne yemek yiyebiliyorum, ne de uyuyabiliyorum" dedi.
Oğlunu, bilgisayarda oyun oynamak isteyince kendisini internet kafeye götürdüğünü belirten Eski, "Ben su almak için dışarı çıktım. Geri döndüğümde oğlum yoktu" diyen 3 çocuk annesi Elif Eski, "Oğlum ölü ya da diri bulunsun" diyerek gözyaşı dökmüştü.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA HABERLERİ
13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN KULAĞINDAN 2 KURTÇUK ÇIKARILDI
BURSA HABERLERİ
Mayıs'ta Eyfest coşkusu
BURSA HABERLERİ
BTSO’da Kuzey Makedonya İş Forumu
BURSA HABERLERİ
Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi
EKONOMİ
KOSGEB şehir şehir girişimci arayacak
MAGAZİN
'Beyaz Eşya' 10 Mayıs’ta vizyonda
GENEL
'En-Verim 100 Araştırması'na son katılım 20 Mayıs
GENEL
Türkiye-Bosna Hersek arasında eğitimde iş birliği
GENEL
Kilitli Kalkan Tatbikatı tamamlandı
BURSA HABERLERİ
“Eker I Run 23 Nisan Çocuk Koşusu”, büyük bir katılımla yapıldı