Kategoriler

Bilecik'te Yıldırım Düştü: 1 Yaralı

Bilecik'te etkili olan sağanak yağmurun ardından yıldırım düşmesi nedeniyle, bir kişi yaralandı.Akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi, Sosyal Güvenlik Kurumu yakınlarında Bilecik Belediyesi temizlik işçileri konteynerden çöpleri arabaya...

Bilecik'te etkili olan sağanak yağmurun ardından yıldırım düşmesi nedeniyle, bir kişi yaralandı.
Akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi, Sosyal Güvenlik Kurumu yakınlarında Bilecik Belediyesi temizlik işçileri konteynerden çöpleri arabaya boşaltacağı sırada yakınlarına yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi nedeniyle iki yıllık temizlik işçisi A.Ö. (25) yaralandı. Olay yerine 112 acil ambulansı çağrıldı. Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan A.Ö. tedavi altına alındı. Kulaklarında duyma bozukluğu olduğunu ve sağ kolunu oynatamadığını söyleyen A.Ö. "Verilmiş sadakam varmış, Allah beni aileme bağışladı. Buna da şükürler olsun. Daha kötüsü de olabilirdi" dedi.
Doktorlar, A.Ö.’nün durumunun iyi olduğunu belirterek, "Olay anıyla birlikte şok yaşamış. Geçici rahatsızlıklarının dışında herhangi bir sağlık sorunu yok. Belli bir süre müşahede altında tutacağız. Gerekli tedavisinin ardından belli bir süre sonra eskisi gibi normal yaşamına dönecek" dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
BURSA HABERLERİ
13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN KULAĞINDAN 2 KURTÇUK ÇIKARILDI
BURSA HABERLERİ
Mayıs'ta Eyfest coşkusu
BURSA HABERLERİ
BTSO’da Kuzey Makedonya İş Forumu
BURSA HABERLERİ
Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi
EKONOMİ
KOSGEB şehir şehir girişimci arayacak
MAGAZİN
'Beyaz Eşya' 10 Mayıs’ta vizyonda
GENEL
'En-Verim 100 Araştırması'na son katılım 20 Mayıs
GENEL
Türkiye-Bosna Hersek arasında eğitimde iş birliği
GENEL
Kilitli Kalkan Tatbikatı tamamlandı
BURSA HABERLERİ
“Eker I Run 23 Nisan Çocuk Koşusu”, büyük bir katılımla yapıldı