Kategoriler

Batman’da Fünyeyle Patlatılan Valizden Çöp Çıktı

Batman’da bir apartmanın ihata duvarının dibine bırakılan valiz polisi alarma geçirdi. Bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatılan şüpheli valizin içinden çöp çıktı.Edinilen bilgiye göre Olay, Batman İl Emniyet Müdürlüğü caddesi...

Batman’da bir apartmanın ihata duvarının dibine bırakılan valiz polisi alarma geçirdi. Bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatılan şüpheli valizin içinden çöp çıktı.
Edinilen bilgiye göre Olay, Batman İl Emniyet Müdürlüğü caddesi üzerinde meydana geldi. Emniyet Müdürlüğüne 100 metre mesafe de bir Apartmanın ihata duvarı dibinde bırakılan valiz şüpheli olduğu gerekçesiyle vatandaşlar tarafından polise haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, olay yerine Bomba İmha Uzman ekipleri geldi. Bomba imha uzmanı duvar dibinde bulunan şüpheli valizi fünyeyle patlattı. Büyük bir gürültüyle patlatılan şüpheli valizden çöp çıkması üzerine çevrede bulunan vatandaşlar rahat bir nefes alırken,yaya ve trafiğe kapanan yol tekrar trafiğe açıldı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
POLİTİKA
Başkan İmamoğlu'ndan Gaziosmanpaşa'ya tebrik ziyareti
SAĞLIK YAŞAM
Saman nezlesine dikkat
BURSA HABERLERİ
Bursa Yenişehir Ziraat Odası'nda Aktaş yeniden başkan
BURSA HABERLERİ
Dikkat! Eşinizin cebinden izinsiz para almak boşanma sebebi
GENEL
Kuveyt Emiri El Sabah Başkent'te
BURSA HABERLERİ
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey basınla buluştu
BURSA HABERLERİ
Bursa'da bir lisede ilginç olay
BURSA HABERLERİ
Baharın gelişi Osmangazi’de coşkuyla kutlandı
BURSA HABERLERİ
Bursa futbolu nereye koşuyor?
BURSA HABERLERİ
Yenişehir'de 10 yıllık sorun çözüme kavuşuyor