Kategoriler

Başkent’te iş yeri yangını

Ankara’da iki katlı bir lokantanın çatı katında meydana gelen yangın paniğe neden oldu. Kısa sürede büyüyen yangın güçlükle söndürüldü.Olay, saat 03.30 sıralarında Çankaya’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Yeşilkent Mahallesi,...

Ankara’da iki katlı bir lokantanın çatı katında meydana gelen yangın paniğe neden oldu. Kısa sürede büyüyen yangın güçlükle söndürüldü.
Olay, saat 03.30 sıralarında Çankaya’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Yeşilkent Mahallesi, 555. Cadde üzerinde bulunan iki katlı bir lokantanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, tüm binayı sardı.
Yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye erleri, yangına hızla müdahale etti. İtfaiye ekipleri, bir yandan yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürürken bir yandan da binada mahsur kalanların olma ihtimaline karşı arama çalışması başlattı. Gerçekleştirilen söndürme ve soğutma çalışmalarının ardından kullanılamaz hale gelen binada gerçekleştirilen arama çalışmalarının ardından iş yerinin boş olduğu tespit edildi. Bir ambulansın hazır bekletildiği olay yerinde şans eseri yaralanan olmadı.
Polis, olay hakkında inceleme başlattı. (CNR-GD)
Yorumlar

Daha Fazla Haber
MAGAZİN
Gülben Ergen gümbür gümbür geliyor
MAGAZİN
Altın Eller iyiliğe el verecek
GENEL
2024-EKPSS soru kitapçlıkları ve cevap anahtarları yayımlandı
EKONOMİ
Ticaret Bakanlığı ile Sicil Müdürleri'ne hizmet içi seminer
GENEL
Avukatlardan 'Büyük Savunma' mitingi
SAĞLIK YAŞAM
Yaşlı Destek Programı (YADES) başvuruları başladı
GENEL
Matematik derslerinde algoritma-bilişim odakta olacak
GÜNCEL
Şehit polisler için tören düzenlendi
GENEL
Sivas-İstanbul seferleri 4 Mayıs'ta başlıyor
BURSA HABERLERİ
Yıldırım Halk Eğitim Merkezinden miniklere 23 Nisan sürprizi