ALİNUR AKTAŞ İLE SKANDAL AKRABA SALTANATI İDDİALARI

Geçtiğimiz günlerde Bursa medyasında bir dönem haber sitesinde yazdığı köşe yazısı ile gündeme gelen kişiyi ve bağlantılarını ifşa edeceğimizi söylemiştik.

Bizde söz namustur...!
İşte Bursa Medyasında  o dönemde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile ile onlarca yazı yazan sonrasında  ne olduysa kendisini bankamatik memuru olarak yer bulan bu kişinin  ismini, haber  sitesini ve yaptıklarını bazı olayları sizlere anlatarak köşe yazımıza başlıyoruz. 

Öncelikle Bursa medyasında bu esrarengiz kişinin kim olduğunu açıklayarak başlayalım.
Bir dönem Bursa İl Özel idaresinde görev yapan gazeteci Atilla Sağım 'dan bahsediyoruz.
Kendisi basın biriminde yıllarca görev yapmış bir isim.

Ama ne olduysa özel idaresi kapatıldıktan sonra Bursa Büyükşehir Belediyesine geçen ve  kısa bir süre çalıştıktan sonra görülen lüzum üzerine işinden olmuş bir kişidir.

İşte bu işsiz kalan Atilla Sağım bir arkadaşının tavsiyesi ile  Tele 16 adlı haber sitesinde özelikle Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Belediye ile ilgili bazı yazılar yazar.
Hatta hafta da 7 günün 3-4 günü'nü Alinur Aktaş'la ilgili yazılar kaleme alır!

İşte ne olduysa bu yazılardan sonra kavgalı ve mahkemelik olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Basın ve Halkla İlişkiler Başkanı Ahmet Bayhan ile sonrasına kanka olurlar...
Hadi gelde İnan.!
Yani bu iki insan için o kadar  mide bulandıran yazılar yaz sonra onlarla birlikte poz ver pes doğrusu...
Neyse şimdi bu Atilla Sağım abimiz yazılarına son verdikten sonra iddilara göre Torr Medya'da işe gitmeden 15-20bin TL bankamatik olarak işe girmeyi kabul eder anlaşma yapar.
Ha bu arada neden bu özel firma derseniz İnegöl'den Bursa'ya gelen o dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Torr Medyaya daha atanarak geldiği için aday gösterilmezse büyük bir ihaleyi kendisine yakan ve bu arada o dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Kenan Kibarin'da sayesinde milyonluk ihayi bu firmaya aldırırlar.
Tabiki babalarının hayrına değildir bu ihale...
Anladınız siz onu.!


Şimdi neyse Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve bu antik küntin işlerde mahir olan Ahmet Bayhan'ında oyunları ile Torr Medyasına işe sokarlar.
Hatta o da yetmez biraz sonra gördüğünüz fotoğraf gibi Ahmet Bayhan ile Atilla Sağım Ankara'da tarihî cezaevinde tek başına hatıra fotoğrafı çekilirler.
Yani bu kadarı da pes...!
Gerçi biz bu  araya ironi olsun diye  montajla Alinur Aktaş 'ı da ekledik.

Neyse bu Atilla Sağım bu yağlı işe girdikten sonra bu kadar istek yetmezmiş gibi birde özel medya şirketinde ayrıca yine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş 'ın talimatı ile işe başlatılır.
Hayda....
Gelde İnan ama onun da fotoğrafları var.
Şayet değerli Atilla Sağım abimiz kendi köşesinde bir cevap yazısı yazarsa bununda kamuoyuyla paylaşırız.
Tabiki ayrıca onunla yaşadığımız ve bir arkadaşımızın daha şahit olduğu özel konuların konuşulduğu konuları da paylaşabilirim.
Neyse biz gelelim bu anlaşmalar sonrasında Tele16 haber sitesinde yazılan köşe yazıları ile ilgili sonrasın da kaldırılan yazılar.
İşte bundan böyle sizlerle her akşam saat 22:00'de kendi köşe yazımda bu haber sitesinde yazılan ve sonrasında kaldıran haber değeri olan yazıları sizlerle paylaşacağım.

İşte Atilla Sağım'ın  Tele 16 26 Ekim 2019 'da yazdığı köşe yazısı;

"Alinur Aktaş’ın skandal akraba saltanatı iddiası


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş hakkında gündeme getirdiğimiz konular bursa içinde ve dışında yankı uyandırırken Büyükşehir Belediyesi ve Aktaş’ın yakın çevresinden yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Son aldığım bilgiyi sizlerle paylaşmak isterim Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Tarım AŞ Genel Müdürlüğüne atanan Fettullah Bingül Aktaş’ın ablasının damadı.

Fetullah Bingül 2016-2017 yıllarında İnegöl Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ve İnegöl Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanlığında görev yaptı. 2017 Aralık ayında Tarım A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. 2018 Nisan ayı itibariyle ise Genel Müdür olarak atandı.

Sosyal medya üzerinden tarafıma gelen mesajda “Şunu bilin üstadım, bu genel müdür tek imza yetkili. Alinur aktaşın damadı (Akraba kontenjanı ) israfkar egolu bir adam. Alinur bey meydanlar da bas bas bağırıp tek kuruş fazla para harcamayacağız diyor, tasarruf etmek için şirketleri kapatacağız (yani adam kovacağız diyor ) peki sence damadı ne yapıyor? Mesela kendisine yeni genel müdür odası yaptırıyor desem? Mermerin üstüne parke yaptırıyor desem? Bunlar bir şey mi? Şunu bilin yeter ADAM ODASINA ÖZEL WC ve DUŞAKABİN yatırıyor! Yanlış duymadın üstad.. DUŞAKABiN !” deniliyordu.

Alinur Aktaş işine son verdiği bir personelinin whatsapp hesabına şu paylaşımda bulunmuştu yakın zamanda” Bursa Belediyesinde Alinur Aktaş’ın hiçbir akrabası yoktur” diyordu ama söylediğinin doğru olmadığını görüyoruz ve ablasının damadını liyakat sahibi olmadığında haksız yere Genel Müdürlük görevine getiriyor.

Soruyoruz..

Sayın Alinur Aktaş Tarım A.Ş Genel Müdürlüğüne getirdiğiniz Fettullah Bingün ablanızın damadı mı?

Sayın Alinur Aktaş ailenizin damadı Fettullah Bingün İnegöl Belediyesinde görev yaparken ne kadar maaş alıyordu ve Tarım AŞ Genel Müdür Yardımcısı olduğunda ne kadar maaş aldı?

Sayın Alinur Aktaş ailenizin damadı olduğu iddia edilen Tarım AŞ Genel Müdürü ne kadar maaş alıyor?

Sayın Alinur Aktaş Tarım AŞ’den işine son verdiğiniz personel ne kadar maaş alıyordu?

Sayın Alinur Aktaş Tarım AŞ Genel Müdürü makam odasını gerçekten binlerce lira harcayarak duşa kabin varıncaya kadar yeniden düzenliyor mu?

Sayın Alinur Aktaş Bursa Büyükşehir Belediyesinde hiç bir akrabam yok demiştiniz bu atamanız konusunda cevabınız nedir?

Sayın Alinur Aktaş göreve ilk geldiğinizde personel, para yönetimi ve proje demiştiniz işlerine hiçbir gerekçe göstermeden kendi partililerinizin işine neden son verip akrabanızı Genel Müdürlük görevine getiriyorsunuz?

Bursa Büyükşehir Belediyesinden gelen bilgileri alt alta getirdiğimizde görüyoruz ki tuz kokmakla kalmamış çürümeye başlamış.

Belediye personelinin vicdanlarına uymayan o kadar çok konu var  ki cesur ve vicdan sahibi olanlar gördükleri yanlışlıkları paylaşıyorlar sadece benimle paylaşıldığını da sanmıyorum ama sanırım yazan sadece benim ve gelen her doğru bilgiyi yazacağımı söylemek isterim çünkü Bursa’yı yönetenlerden daha çok seviyorum ve kul hakkını onlardan daha fazla gözetiyorum.

Not; Son günlerde Belediye Başkanları Aşure dağıtıyor ve boy boy fotoğraf veriyorlar sosyal medyada eğer kendi ceplerinden bu Aşureleri dağıtıyorlarsa Allah kabul etsin yok Belediye bütçesinden dağıtım yapılıyorsa sormak isterim Büyükşehir 10 bin kişiye aşure dağıtmış ama Bursa 3 milyon diğerlerinin günahı nedir?"

İşte Tele 16 internet sitesinde bir dönem yayınlanan ve sonrasında kaldırılan köşe yazılardan birisini sizlerle paylaştık.
Ayrıca bu yazıda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş 'a yeri gelmişken yine ablasının oğlu olan bir dönem özel kalemde görevli olan sonrasında çapkınlıkları ile gündeme gelen ve sonrasında eşinden ayrılıp özel sektörde iş yapan ama orada tutunamayan ve sonrasına iddialara göre Mustafakemalpaşa Belediyesinden işe başlatılan ve orada da yine memur olarak Bursa Büyükşehir Belediyesinde çalışan korumanız ve özel kaleminiz olarak çalışan Mustafa İnci neyiniz oluyor?
Şayet akrabanız ise bu işe almanız etik mi?
Bursa yüzbinlerce kişi memur olarak atanmayı beklerken kul hakkı yediğinizi düşünüyormusunuz?

Ayrıca yine sözde gazeteci olan Semra Nejla Teke denilen anneanenin kızını hangi vasfı ile işe aldınız?
Yetmedi iddialara göre memur yaptığınız söylüyor doğru mu?

Şimdi bu sorulara cevap bekliyoruz.
Bakalım yine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve antin küntin ve özellikle kişilerin razısı olmadan gizli ses kaydı yapmakta suç işlemekte  mahir Ahmet Bayhan'dan bu sorulara cevap verecek mi ?


İbretle izliyoruz.!
Bizi izlemeye devam edin.
Ne demiştik: "mazlumun ahı indirir şahı!"
Selam ve dua ile...

YORUM EKLE
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0