AK PARTİ İL BAŞKANINI SAVUNMAK GENÇ PARTİLİ ERCAN AKYILDIZ'A KALMIŞ!

Tarihler 2018 yılında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kriptolu adamı ve o dönemde Belediye Başkanının Danışmanı olan Kenan Kibar'ın Bursa Medyasının ekibiyle birlikte dizayn eden kişi olarak karşımıza çıkmaktaydı.

Peki, o dönemde kriptolu Kenan Kibar'ın ekipte kimler vardı ona bakalım isterseniz;

1) Nezir Asaroğlu

2) Ercan Akyıldız

3)Nejla Teke

4) Özlem Yağmur Buydağ

5) İsmail Taştan

6) Ferhat Murat

7)Alpaslan Yıldız

8) Hasan Şirin 

O dönemde öne çıkan Bursa Medyasında iktidarın parasından nemalanan ve ali kıran baş kesen kişiler olarak karşımıza çıkmaktaydı.

2018 yılında yeri geldiğinde birilerine posta koyan ayrıca Ak Partiyi savunan ve talimat gelirse diğer kişilerle ilgili ben dahil bazı gazetecilere de iftira atarak hakaret eden kişiler olarak karşımıza çıkmaktaydı. Âmâ gelin görün ki bu kişilerden çoğu (Nezir Asaroğlu,Nejla Teke,İsmail Taştan ) bana karşı yaptıkları haberlerden ceza ve tazminat davalarını kazandım.

Şimdide en son Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın talimatıyla hakkımda hukuksuz bir şekilde şantaj şüphelisi olarak tutuklu yargılandığım davada T.C. Bursa 27 . Asliye Ceza Mahkemesi kararı ile beraat ederek ilahı adalet tecelli etmişti.

Malum bu olaylar yaşandığında hakkımda itibar suikastı ve Şantajcı diye haberler yapılmıştı. Hatta 25 gün tutuklu yargılandım diye bayram eden bazı sözde gazeteciler vardı.

Ne oldu hevesleri kursaklarında kaldı!

Ama bu yaşanan olayların yansımasından sonra Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptıkları bu zulümler den dolayı kendi ayaklarına sıkmaya devam ediyorlar.

Hatta bu yaşanan olumsuz olaylardan dolayı başta Bursa'nın Bakanı Hakan Çavuşoğlu ve Efkan Ala'nın İl Başkanı ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş tepki koydukları iddia edildi.

İşte bu olaylardan sonra Ak Parti Bursa Başkanı Davut Gürkan'ı medyada savuna savuna en çapsız ve beceriksiz kayan yıldız olarak bilinen,en son seçimlerde Genç Parti Milletvekili Adayı olan Ercan Akyıldız’a kadar düşmüş.

Hakikaten üzüldük koskoca Partiyi nereye kadar düşürdüler. Ha bu arada güya Ak Parti'ye destek veren kayan yıldız abimiz Alinur Aktaş için çok güzel haberler yapacağını sağda solda söylediğinide aktaralım .

Peki bu her dönemin fırıldak adamı olan ve Gümüşhane'de yerel gazetenin köşe yazılarını alarak kendi köşe yazısı diye intial ederek kullanan Ercan Akyıldız kimdir nedir neler yaptıklarına bakalım.

İşte ize 2018 yılındaki köşe yazımdan kısa bir bölümü sizlerle paylaşayım.

Bursa’da gazetemiz imtiyaz sahibine son günlerde sistematik olarak saldırı yapanlar arasında Bursa’nın Jandarmasından sonra bir işin avukatlığına soyunan Ercan Akyıldız var. 30 yıllık gazeteci olduğunu söyleyen arkadaş yıllar yılı DEĞİŞMEZ!!!

Hep 30 yıl!!!

Şantajcı gazeteciler der de, kim bunlar sorusuna bir örnek veremez. Her tarafla iyi geçinme sevdası alır başını gider. Güya ’’arabuluculuk yapıyorum’’ adı altında herkese şirin görünme sevdası. Kenan Kibar öncülüğünde toplantı yapar, gazeteci isimleri belirler, ama hep saklıdır.

Bu arkadaşı Meydan Gazetesi döneminde Hikmet Şahin’e verdiği desteklerden tanıdı Bursa. Hatta ondan öncesi Cem Uzan’ın Bursa şubesiydi. Bütün ödemeler O’nun üzerinden yapılırdı. Cem Uzan siyaseten bitince, yeni rotayı Hikmet Şahin’e çevirmişti.

Kenan Kibar ile diyaloğuda oradan başlar, bü güne gelir. Hatta Kenan Kibar’ın mesajında ‘’…komisyon alacağım’’var derken varın siz düşünün ilişkiyi şimdi. Bu kayan yıldız ’’dürüst gazeteci ‘’. Hatta iddianın boyutu Bursa medyasını belediye desteği ile dizayn etme çabası…

İyi de, bu rolü kim verdi onu anlayamadık. Geçenlerde bir televizyon programında sabah sabah bu konuyu ayakta anlatıyor. Yine isimler yok. Diyor ki, ’’bu sosyal medya gazeteciliği bir bataklık. 500tl ye kur siteyi al sana medya’’. Sonra da 5milyon yatırımla bir haber sitesi kuruldu Bursa’da. Bu kurulan haber sitesinde, Faruk Çelik ile ilgili haber yapıldı. Haberi de Facebook’da paralı yayınladılar. Yani sitede değil!!!!

Altına edepsizce, ahlaksızca yorumları bu bataklıktaki insanlar yaptı diyor. İyi de dürüstsen niye demiyorsun paralı bir haber bu!!!. Elifi görse mertek zanneder bu. Türkiye’de 5milyona kurulan haber sitesi mi var? Kaldı ki, haber siteden değil, Facebook’da PARAYLA yayınlandı!!!!

İşin aslı Kayan Yıldızın rolü hem İsa’ya hem Musa’ya yaranma çabası.

İlginçtir ki; KENAN Kibar’ın komisyon alacağı mesajda görülünce, meğer bizim kayan yıldız Ercan Akyıldız, eski Medyam Gazetesi’nin binası Kutlucanlar’a satılırken, yine komisyon aldığı iddiası….

Şimdi komisyon alarak gazetecilik yapmak şantajcılık değil, öyle mi?

Meydan Gazetesi Hikmet Şahin Rahmetli olunca basın yayında olmasına rağmen gazete kapandı da, sonradan haftalık bir gazete kurdu. Kurduğu gazeteyi, bir gazeteci arkadaşa sattı. Bursa’nın jandarması Nezir Asaroğlu ile restleştiği iddiaları konuşuluyorken bunlar oluyor.. Şimdi bu ne turşu, bu ne perhiz?

Sonradan kurulan Bursa Meydan Gazetesi’nin sahibiyim diye dolaşıyorsun ya, ilkeli isen açıkla da gerçek sahibinin kim olduğu iddiaları açığa kavuşsun. 30yıldır kayan yıldız.

Yani işin özü şu; kimseye kötü görünmeyeyim ortada avukatçılık oynayayım diyenler, kendi gerçeklerini sakladığını sanıyorlar. Ama kimse birine parmak sallarken, aslında o dört parmağının kendilerini gösterdiğinin farkında değiller. Bir Gümüşhane atasözü der ki; Allah verdi ki, ciğeri gördü, eğer et görse bayılırlar…

İşte şahsımla ilgili Bursa’da yaklaşık 4 yıldır medya üzerimizden yapılan onlarca sözde gazeteci kişi,kurum ve kuruluşlarla ilgili kişiler tarafından iftira,itibar ve algı yönetimi yapan isimlerin olmasına rağmen açtığımız davaları ve bize oynan oyunları tek tek komuoyuna iç yüzleri ortaya çıkartmaya devam ediyoruz. Ne demiştik doğruların zamanla ortaya çıkması gibi kötü bir alışkanlığı vardır. Bizi izlemeye devam edin. Bursa’da kokuşmuş ve foncu bu tiplerin ne mal olduğunu ilerleyen günlerde kamuoyuna aktarmaya bu köşemizden sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Selam ve dua ile…

YORUM EKLE
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0