banner101

AK PARTİ BURSA İL BAŞKANLIĞI İÇİN İRFAN HOŞSEVEN GÜNDEMDE!

Ak Parti Bursa İl Başkanı'nın kim olacak sorusu halihazırda cevabı bilinmeyen soruların en başında yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Genel Merkezi tarafından Bursa'dan bazı isimler İstanbul'da görüşme yapılması için davet edilmişti. Ama ne hikmetse bu görüşmenin bir yöneticinin Kovid-19 virüsüne yakalandığı gerekçesiyle iptal edildiği söylenmişti.

Benim edindiğim kulis bilgilerine göre bu görüşmenin iptaline sebep olan durum, İstanbul'a çağırılan Ak Parti Bursa İl Başkan Adayları'ndan bazı isimlerin Ankara'yı ciddi sıkıntıya soktuğu ve bundan ötürü bazı isimlerin silindiği ve yerine başka isimler çağırılacağı idi.

İşte dün yazdığım o isimlerden en önemli siyasetçilerden birisi olan Gıyasettin Bingöl'den sonra şimdi de bir başka siyasetçi İrfan Hoşseven ismi gündeme geldi.

Malum Ak Parti Bursa'nın öncü bir neferi olarak İrfan Hoşseven'in siyasi hayatında başta Ak Parti Osmangazi Gençlik Kolları'ndaki hızlı ve emin adımlarıyla dikkat çekmişti.Hoşseven sonrasında Ak Parti Osmangazi Gençlik Kolları Başkanlığı olmak üzere  Osmangazi Belediyesi Meclis Üyeliği ve Başkanvekilliği görevlerinde bulunmuştu.

Hatta bende o dönemde (2009 yılında) siyasete başlamış genç bir siyasetçi olarak bir dönem Osmangazi Gençlik Kolları'nda birlikte çalışmış ve sonrasında da Ak Parti Yıldırım İlçe Başkan Yardımcısı olarak Necmi Akosman Başkanlığı'nda görev yapmıştım.

İşte bu kapsamda gençlik kollarından siyasete başlayan İrfan Hoşseven, o dönemde Ak Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kılıç ile de yıllardır birlikte siyaset yapan bir kişidir.

İşte o yıllarda siyasette birlikte yürüdüğü başta şimdiki Ak Parti Bursa Milletvekili ve Ak Parti Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç'ın desteği ve bu destek sayesinde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin'in de ön ayak olmasıyla gençlerin önünün açılması gerektiği ve destek verileceği söyleniyor.

Hatta ayrıca yine Milletvekili Ahmet Kılıç'ın desteği ile başta yine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Ak Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş ve bundan önceki Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş'ında destek vereceği konuşuluyor.

Yine Ankara'da ve Bursa'da Ak Parti Bursa İl Başkan Adayı olarak ismi yeni gündeme gelen İrfan Hoşseven'in en büyük destekçisinin ise Ak Parti Bursa Milletvekili Refik Özen olduğu iddia ediliyor .Malum Milletvekili Refik Özen, bundan önce Osmangazi İlçe Başkanlığı yaptığı için kendi ilçesinden tanıdığı bir ismin il başkanı olmasını istemesine de şaşırmamak gerekiyor .

Yine şayet Hoşseven'in Ak Parti Bursa İl Başkanı olması için Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin'in de destek vereceği söyleniyor .

Bursa teşkilatlarında güçlü bir ağırlığı olan başta Ahmet Kılıç ve Refik Özen'in direkt destek verdiği iddia edilen İrfan Hoşseven Ak Parti İl Başkanı olursa şaşırmamak lazım. Gençlerden bir il başkanı seçilecekse Ankara lobisi bu kadar güçlü olan Hoşseven, o kişi olabilir.

Bekleyip izlemeye devam edeceğiz.

Bizler gazeteci olarak kulis haberini sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Not: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlere ayrı bir değer verdiğini biliyoruz. Ayrıca Ak Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in de genç bir Başkan olduğunu değerlendirirsek, gençlerin yani Hoşseven'in Ak Parti Bursa İl Başkanı olması ihtimalinin daha fazla olabileceğini söyleyebiliriz.

YORUM EKLE

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0