2024

ncelikle şunu unutmayalım ki 2024 bir çok olumsuzluğu beraberinde getirebilir. Yeni  girdiğimiz bu süreçte, dünya sosyal ağlarla birlikte kocaman köydür artık. ABD de bir kasabada olan bir olay, Türkiye’nin en ücra noktasında çok kısa sürede bilinebiliyor. Korona da tüm dünyayı evlerine kapatmayı başardılar mı, başardılar. Arap baharı adı altında bölgeye rot balans ayarı verdiler mi verdiler. Tedarik zincirlerini kırıp dünyayı bir yoksulluğa sürüklediler mi sürüklediler. Yani adım adım büyük planlarını devreye soktular. 

ABD den güç alıp, İsrail’in yaptığı zulümler artık herkes için aşikardır. Öyle ki İsrail’in dünyaya sunduğu mazlum edebiyatı tutmamıştır. Aksine bu olay özellikle Filistin’in dirayetli duruşun dan dolayı Hristiyan dünyasında büyük bir uyanışa sebep olmuştur. Evet dünya küresel bir akıl tarafından yeniden şekillendirilmeye çalışılıyor. Ve savaş kartı masaya koyuldu. Böylelikle bir çok plan, bir plana dahil edildi. Bu ancak şeytani bir akılla yapılabilirdi. En ufak detayına kadar yaptıkları plan ilahi bir güç tarafından sekteye uğratılmıştır.  

Öyle ki kan tüm mazlum coğrafyaya, masun bebeklere değdi. Yani artık 2024, dünyaya yıkıcı bir savaş getirebilir. Ve bizde onların bu planlarına dahiliz. Bundan dolayıdır ki. Büyük sıfırlama gelmeden, sistem çökmeden Türkiye altın biriktiriyor. Ve en çok savunma sanayiye yatırım yapıyor. Yani bankacılık be para bir hiç olabilir bu süreçte.  

Not: Ülkeleri tedarik zincirinden mahrum edip, bunu devletlerin acizliğiymiş gibi medyalarında gösterip netice almaya çalışacaklar. 

Çünkü dünyadaki para ve emtianın yüzde 95 i bunların elinde. 

Uyanık olalım... 

YORUM EKLE
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0