Zabıta'dan Kasaplara Denetim!

Bafra Belediyesi zabıta ekipleri ilçe genelinde sürdürdüğü uygulamalar ve denetimlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda kasaplar denetlendi. Zabıta ekipleri ilçe genelinde sürdürdükleri rutin kasap denetimlerinde mezbahane harici gerçekleştirilen...

Zabıta'dan Kasaplara Denetim!
banner98
Bafra Belediyesi zabıta ekipleri ilçe genelinde sürdürdüğü uygulamalar ve denetimlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda kasaplar denetlendi.

Zabıta ekipleri ilçe genelinde sürdürdükleri rutin kasap denetimlerinde mezbahane harici gerçekleştirilen ve dolayısı ile mühürsüz olan etlere el koyarak yasal işlem gerçekleştirdi. 4 kasapta ele geçirilen mühürsüz büyükbaş ve küçükbaş etler, Bafra Belediyesi Veteriner Hekimliği'nce düzenlenen yenilebilir raporunun ardından Başkanlık oluruna istinaden Aşevi'ne teslim edildi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "İlçemizi yarınlara taşıyacak çalışmalar ve projelerimizin hayata geçirilmesinin yanında, vatandaşlarımızın sağlığını tehdit edecek uygulamalara yasaların bizlere verdiği yetkiler doğrultusunda engel oluyoruz. Bu doğrultuda Zabıta ekiplerimizin gerçekleştirdiği denetimler aralıksız devam ediyor. Bu konudaki kararlı duruşumuz değişmeyecek." dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0