VİCHYDERCOS İLE KEPEĞE DUR DEYİN

Fransa’nın kaplıcalarından gelen suyu ile saçlara güzellik vadeden Vichy Dercos 50 yıllı kuzmanlığı ile çözümler geliştirmektedir. Laboratuvarlarında geliştirdiği formüllerini klinik çalışmalar, patentler ve gözlemsel çalışmalarla taçlandırmaktadır. Memnuniyetin birinci derecede önemli olduğu firmada, kalite ve güvenilirlik başta gelen diğer ilkelerdendir.

VİCHYDERCOS İLE KEPEĞE DUR DEYİN
banner98

 Kepek birçok insan için en istenmeyen problemlerden biridir. Ne kadar yıkansa da geçmeyen ve omuz başlarında kendini belli eden özelliğiyle kepek, esasen canları sıkan bir saç derisi problemidir. Kepek saç derisinin soyulup dökülmesiyle oluşur. Bazı insanlarda zaman zaman görülebilen bir durumken bazı insanlarda sıklıkla karşılaşılır. Kepek oluşumuna etki eden nedenler arasında hormonal değişiklikler, şampuanlama sonrası yeterince durulanmama, saçı az ya da çok sık yıkamak, kalitesiz saç boyaları ve düzensiz beslenme gibi durumları sayabiliriz. Ayrıca mevsimsel değişiklikler de saç derisi soyulmalarının başka bir nedeni olabilir. Vücutta gerçekleşen B vitamini ve çinko kaybı saça da etki ederek kepeğe sebep olabilir. Bundan kaçınmanın bir yolu da şampuanlarda aranmaktadır.

Doğru Seçim Vichy Dercos

Şampuan seçimi kepek sorununu halletmede bir çözüm teşkil eder. Kuru saç derisine özel olarak geliştirilen formülüyle Vichy Dercos kepek sorunu olanlar için bir müjde niteliğinde. Kaşıntı ve kepek sorunlarına çareler sunan bu formül saç derisini eski gücüne kazandırarak kepeği yok etmeyi amaçlamaktadır. Tekrarlayan kepek gibi rahatsız edici sorunlar için vazgeçilmez bir kaynaktır. Beyaz ölü deri ile savaşan içeriğiyle kepek karşıtı bir savunma sunar. Paraben içermeyen formül sağlıklıdır. Kepeği gidererek yerine yenilerinin gelmesine engel olan şampuan, kaşıntı hissini de azaltır. Rahiyası ile de baş döndüren ürün sayesinde temiz ve güvende hissedeceksiniz. İlk kullanımdan itibaren farkı siz de göreceksiniz. Saçınıza uyguladıktan sonra ilk kullanım için iki dakika bekletmeniz önerilir. Ardından durulayabilirsiniz. Masaj yaparak uygulayabilir ve farkı görebilirsiniz. Kadınlar için de erkekler için de kullanım imkanı sunan kepek karşıtı, hassas saçlara uygun şampuan, saç problemlerinize çözümü en kestirme yoldan sunacaktır. Siteden ürünü inceleyip yorumlara bakarak sizler de kendiniz için en doğru seçimi yapabilirsiniz. https://www.recete.com/vichy-dercos-shampoo-anti-dandruff-200ml-kepege-karsi-etkili-bakim-sampuani-hassas-saclar-icin/ sayfasında bu ürünü inceleyebilirsiniz.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0