TEK TAŞ

Adı üstünde olduğu gibi tek yani eşsiz anlamına gelen tek taşlar özellikle kolye ve yüzükte oldukça fazla tercih edilmektedir. Tek taş mücevherlere yüklenmiş güzel anlamlar sayesinde uzun yıllardır hediye olarak tercih edilen harika parçalardır.

TEK TAŞ
banner98

Tek taş

Adı üstünde olduğu gibi tek yani eşsiz anlamına gelen tek taşlar özellikle kolye ve yüzükte oldukça fazla tercih edilmektedir. Tek taş mücevherlere yüklenmiş güzel anlamlar sayesinde uzun yıllardır hediye olarak tercih edilen harika parçalardır. En değerli taşlardan pırlantanın tek bir bütün parça haline kullanılan mücevherlerde, eşsiz, sağlam ve sonsuz manaları taşıması kaçınılmazdır. Tüm bu manaları barındırması ile özel hissettiğiniz kişiler için mükemmel bir hediye olabilirler. Tek taş özellikle yüzüklerde kullanıldığında nişan, düğün, evlilik teklifi gibi özel durumlarda oldukça fazla kullanılmaktadır. Hatta nişan yüzüğü artık sadece tek taş olarak tercih edilmektedir. Her kadının tarzına uygun tek taş mücevher modelleri sizleri bekliyor.

Tek Taş Modelleri

Tek taş mücevherlerde şık ve sade bir görünüme sahip olurken aynı zamanda ise göz kamaştıran bir hal almaktadır. Tek taş olarak adlandırdığımız taş ise genellikle pırlantadan yapılmaktadır. Pırlanta tek taşlar yüzüklerde, kolyelerde, küpelerde de uygulanmaktadır. Her parçada zarif bir görüntü kazanan tek taşlar kadınların zarafetini sadelikle buluşturarak harika görünmeleri için yeterli oluyor. Her kadının hayallerini süsleyen tek taş pırlanta modellerinin tamamı sertifikalı pırlantalardan üretilmiştir. Böylelikle aklınızda soru kalmadan rahatlıkla bir pırlantaya sahip olmanın mutluluğunu yaşayabilir ve gönül rahatlığı ile güzel günlerde kullanabilirsiniz. Tek taş yüzük tek taş küpe, tek taş kolyelerimizi tek tek tercih edebileceğiniz gibi hepsini konbinleyerek mükemmel sonuçlara da ulaşabilirsiniz. Siz de birbirinden güzel modeller için https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-tektas-yuzuk sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2020, 13:47

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0