banner102

Şırnak’tan acı haber!

Şırnak’ta sivil bir askere sabah saatlerinde uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda uzman çavuş olduğu belirlenen asker ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Şırnak’tan acı haber!
 Edinilen bilgilere göre, olay, bugün sabah saatleri dün gece şiddetli çatışmaların yaşandığı Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Burada teröristler yoldan geçen sivil giyimli bir uzman çavuşa uzun namlulu silahlarla saldırdı. Saldırının ardından sayısı belirlenemeyen teröristler hızla olay yerinden uzaklaşırken, çağrılan ambulansla Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alınan yaralı asker, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit düştü.

Olayın ardından bölgeye zırhlı araçlarla sevk edilen özel harekat polisleri, kaçan teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlattı. 

Genelkurmay Başkanlığı'ndan açıklama

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "6 Ocak 2016 tarihinde Şırnak il merkezinde saat 08.10’da göreve gitmek üzere evinin önünde beklerken bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce alçakça yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" denildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden kahraman silah arkadaşımıza Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.  

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2016, 11:43

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0