SALİH UÇAK: ŞEHİT LİDERİMİZİN ANISINI KUTLU DAVASINI YÜCELTEREK YAŞATACAĞIZ

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı, İş İnsanı Salih UÇAK, Şehit Lider Muhsin YAZICIOĞLU’nun vefatının 11. sene-i devriyesi nedeniyle bir yayımladı.

SALİH UÇAK: ŞEHİT LİDERİMİZİN ANISINI KUTLU DAVASINI YÜCELTEREK YAŞATACAĞIZ
banner98

BBP İl Başkanı Salih UÇAK, Büyük Birlik Partisi Kurucusu, Şehit Lider Muhsin YAZICIOĞLU’nun vefat yıldönümü nedeniyle yazılı olarak yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Vefatının 11. sene-i devriyesinde, inancıyla, davasına olan bağlılığıyla, ilkeleriyle, duruşuyla, üslubuyla ve örnek şahsiyetiyle bu milletin çok değerli bir evladı olan Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’na ve beraberinde hayatını kaybeden yol arkadaşlarına Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz. 

Şehit Liderimiz, Hayatının her döneminde, karşılıksız bir adanmışlık duygusu içerisinde, milli ve manevi değerlerin yücelmesi, millet ve vatanın bekası için kendi varlığını ve geleceğini feda edebilmeyi hayat düsturu olarak görmüştür. O daima, büyük bir davanın büyük bir yolun dümdüz bir takipçisi, katıksız, temiz bir ülkünün saf ve sade lideri olmuştur. 

 Bizler de O’nun yaşadığı tüm zorluklara rağmen büyük bir azimle sürdürdüğü inançlı ve ilkeli mücadelesinin takipçileri olarak aziz hatırasını, İlahi Kelimetullahı, hak yolu yaşayıp, yaşatıp, yüceltme çabasını kendimize örnek alarak davasına sahip çıkmaya çalışıyoruz. 

Bu emanet hepimizin ve bu kutlu yolu O’nun da istediği gibi hep birlikte adımlarımızı her geçen gün güçlendirerek yürüyeceğiz.”

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0