Mudanyalı Avcılar Atış Poligonu İstiyor

Mudanya Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği, Mudanya Gençlik Hizmetleri ve Spor müdürlüğünü ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Mudanyalı Avcılar Atış Poligonu İstiyor
banner98
Mudanya Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği, Mudanya Gençlik Hizmetleri ve Spor müdürlüğünü ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Mudanya İlçe Spor Müdürü Tahir Yılmazla birlikte İlçe Spor Müdürlüğüne tahsis edilen alanda bir araya gelen Avcılar, Başkan Mehmet Bulut ile birlikte atış yaptılar. Alanda incelemeler yapan başkan Bulut ile Spor Müdürü Yılmaz Mudanya’da eksikliği görülen ve spor branşları arasında olan atıcılık sporunun gelişmesi için bir “atış poligonu” tesisinin yapılarak hayata geçirilmesi istendi. 700 üyesi bulunan Mudanya Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği Başkanı Bulut, Mudanya’da bu tür bir tesisin eksikliğinin hissedildiğini dile getirerek, “ Av yasağının olduğu dönemlerde atış talimi yapma imkânı bulunmakta zorluk yaşıyoruz. Böyle bir tesisin olması halinde bu spor dalında Mudanya’nın adını duyurabilecek kapasitelerimiz bulunmakta, yeter ki bizlere ilgi gösterilerek gerekli tesis yapılarak hizmete alınması ile başarıların geleceğinden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Mudanya Gençlik Hizmetleri ve Spor müdürü Yılmaz, Mudanyalı avcıların dernekleri altında yaptıkları çalışmaları takip ettiğini ve başarılı oldukları konusunda Bulut’u tebrik etti. Yılmaz “Mudanyalı avcıların istekleri imkânsız değil, bu konuda çalışmaları başlatıp neler yapabileceğimiz konusunda araştırmalar yaparak, atıcılık sporunun Mudanya’da geliştirilmesi için gayretlerimiz olacaktır” dedi.
Daha sonra alan içerisinde Mudanya Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hasan Torun’un katılımıyla Trap atışları yapan başkanlar, hünerlerini sergilediler.
Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2016, 21:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0