MİNİBÜSÇÜLERLE TOPLANTI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan STK ve ilçenin diğer dinamikleri ile bir araya gelip, sorunları bire birde görüştüğü toplantılarını sürdürüyor.

MİNİBÜSÇÜLERLE TOPLANTI
banner98
 Başkan Neşet Çağlayan Belediye Başkan yardımcıları ve Meclis üyeleri ile birlikte Orhangazi’den Bursa, Yalova, Gemlik ve İznik’e yolcu taşımacılığı yapan Orhangazi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Davut Zengin ve kooperatif üyeleri ve Terminal Esnafı ile bir araya geldi. Nadır Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak konuşan Kooperatif Başkanı Davut Zengin, Minibüsçülerin yaşadığı sorunları başkan Çağlayan’a aktarırken, Terminal Girişinde yaşanan trafik aksaklığının yeniden düzenlenmesi ve buradaki düzenlemenin elden geçirilmesini istedi. Davut Zengin ayrıca Orhangazili minibüsçüler olarak Gemlik’e yolcu taşımacılığında bazı sorunlar yaşadıklarını bu konuda BURULAŞ vasıtası ile bu sorunlara çözüm bulamadıklarını ifade etti.

ÇAĞLAYAN; HER SORUNU MUHATABI İLE ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan bu tür toplantıları konunun muhatapları, her kurumun kendi temsilcileri ile çözmek yada çözümü gereken başka kurumlara aracı olmak için bu toplantıları düzenlediklerini belirterek, toplantılarda meslek örgütlerinin sorunlarının çözümünün yanı sıra birlikte yaşadığımız bu şehirdeki tüm kanaatleri de alarak bu toplantıları yapıyoruz dedi. Çağlayan, herkesin şehrin yönetimine katkı koymasını arzu ettiklerini de belirterek, minibüsçüler çok önemli bir görevi ifa ediyor. Büyükşehir süreci yaşandı. BURULAŞ ile ilgili bir süreç yaşandı. Sürekli kooperatif yöneticilerimizle istişare halindeyiz. Bu konularda belirli bir mesafe katedildi. Ama hayat devam ediyor. Şehir dinamik bir şehir. Dolayısıyla problemler de çözüldüğü ile kalmıyor, yeni sorunlar çıkabiliyor. Gelinen son durumu da burada hep birlikte tespit etmiş olacağız dedi.

MİNİBÜSÇÜLERİ TEK TEK DİNLEDİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, değerlendirme toplantısında minibüsçü kooperatifi üyelerini tek tek dinleyerek sorunlara çözüm aradı. Öte yandan Terminal esnafına da söz veren başkan Çağlayan Terminal konusunda yeni düzenlemeleri yapılması için de el birliği ile çalışma yapacaklarını ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2018, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0