banner101

MİMARLARA KNAUF SUNUMU

Mimarlar Odası Bursa Şubesi, üyeleri için düzenlediği bilgilendirici seminerlerine devam ediyor. Bu kapsamda önceki günlerde düzenlenen seminerde, Türkiye'nin ilk kartonlu alçı plaka fabrikası olan Knauf Firması adına Teknik Danışman Sahar Aalampour mimarlarla bir araya geldi.

MİMARLARA KNAUF SUNUMU
 Toplantı Mimarlar Odası Başkanı Can Şimşek ve Oda Üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. Toplantıda kısa bir açılış konuşması yapan Mimarlar Odası Başkanı Can Şimşek Ankara ilinden gelen Knauf Firması yetkililerine teşekkür ederken toplantı katılımcıları için faydalı bir toplantı olmasını diledi.

Knauf Firması adına konuşan Sahar Aalampour mimarlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında Knauf yeni ürün ve sistemlerini konu alan bir sunum gerçekleştirdi. Yeni üretilen neme ve küfe dayanıklı plakalardan bahsederken her üretici firmanın ürünlerini takip etmenin zor olduğuna dikkat çekti. İstanbul’da yapılan Knauf arena adlı fuardan knauf ürünlerinin çeşitli kalite ve dayanıklılık içeren videolarının sunumu ile devam etti.

Yapılan sunumun ardından kokteylde Knauf firma temsilcileri ile bir araya gelen mimarlar hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0