MALİ MÜŞAVİR ADAYLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

BSMMMO Stajyer Eğitimi ve Denetimi Komisyonu’nun katkılarıyla, SMMM stajyerlerine yönelik kahvaltı organizasyonu düzenlendi.

MALİ MÜŞAVİR ADAYLARI KAHVALTIDA BULUŞTU
banner98
 BAOB Yerleşkesi’ndeki BAOB Lunch Dinner Bisrtro’da gerçekleşen kahvaltıya, BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez’in yanı sıra; Oda Başkan Yardımcısı Ömer İşci, Disiplin Kurulu Başkanı Fedail Kademli, Denetleme Kurulu Başkanı Erol Ören, Denetleme Kurulu Üyesi Aşır Dudak, TESMER Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Ufuk Bayrakci, TESMER Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Saymanı Hülya Çakır, TESMER Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Çil Eradaş ve TESMER Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Halil ile Stajyer Eğitimi ve Denetimi Komisyonu Başkanı Emir Akbayır, Stajyer Eğitimi ve Denetimi Komisyonu Başkan Yardımcısı Nevin Mumcu ve Stajyer Eğitimi ve Denetimi Komisyonu Sekreteri Evren Özer ve komisyon üyeleri de katılım gösterdi.

 

SİZLERİ MESLEK MENSUBUMUZ GİBİ GÖRÜYORUZ

165 kişinin katılımıyla gerçekleşen kahvaltı organizasyonunda, Oda üyelerine olduğu gibi stajyerlere yönelik de etkinlikler düzenlediklerini ifade eden BSMMMO Başkanı Sönmez, “Oda olarak, SMMM Staja Başlama Sınav organizasyonları ve SMMM Yeterlilik Sınav organizasyonları da düzenliyoruz. Meslek mensubu adaylarımızı sınav organizasyonlarında yalnız bırakmıyoruz. SMMM Staja Başlama Sınavı’nda başarılı olan stajyerlerimizi, meslek mensubumuz gibi görüyor, etkinliklerimize özellikle seminerlerimize katılımlarını bekliyoruz” dedi. BSMMMO Başkanı Sönmez, konuşmasının sonunda geniş katılımlı kahvaltı organizasyonunu düzenleyen Stajyer Eğitimi ve Denetimi Komisyonu Başkanı ve üyelerine, etkinliğe katılan kurul üyelerine ve stajyerlere de teşekkür etti.

 

 

Foto altı:

 

1-2

BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, kahvaltıya katılan meslek mensubu adaylarıyla sohbet etti.

 

3

BSMMMO Stajyer Eğitimi ve Denetimi Komisyonu yürütme kurulu üyeleri, masaları tek tek gezerek, stajyerlerle konuştu.

 

4-5-6

BAOB Yerleşkesi’ndeki BAOB Lunch Dinner Bisrtro’da gerçekleşen kahvaltıya 165 kişi katıldı.

 

 

 


Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0