banner102

Kenan Işıksız ilk program

Kenan Işık'ın rahatsızlanması üzerine 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasının ilk konuk sunucusu olan Zafer Ergin: Kenan'ın yakın bir dostu olarak emanetini devralıp onu en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu programı sunuyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

 Kenan Işıksız ilk program

Sunucu Kenan Işık'ın rahatsızlanması üzerine çekimlerine ara verilen 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışması bu akşam yeniden ATV'de başlıyor. Yakın dostları Zafer Ergin ve Halil Ergün; Işık iyileşinceye kadar yarışmanın konuk sunucuları olacak.

 YARIŞMANIN TAKİPÇİSİYDİM

 Kenan Işık ile bütünleşen 'Kim Milyoner Olmak İster?'in ilk konuk sunucusu siz oldunuz. Ne diyeceksiniz?

Kenan'ın başına gelen talihsiz kaza hepimizi çok üzdü. Ancak bu konuyla ilgili bir yanlış var ortada; Kenan saunaya girdiği için rahatsızlanmadı, spor yaparken hepimizin başına gelebilecek bir talihsizlik yaşadığı için bu duruma geldi. Biz dostları da onun emanetini devralıp onu en iyi şekilde temsil edip ardından ona bırakacağız. Bu programı sunuyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

 

KALİTELİ YARIŞMALAR YOK

 

Yarışmayı izler miydiniz? İzlemek az bile kalır. Ben bu yarışma programını izlerken bir soruda kafam karıştı diye koltuğumdan kalkıp ansiklopediye bakmış birisiyim. Benim için özel bir program çünkü bu tarz kaliteli yarışmalar artık pek yok! Yıllardır seyirciye doğru bilgi akışı sağlayan bir program.

 

Yarışmada soruların cevaplarını biliyor musunuz?

Kenan sunarken de soruların cevapları verilmiyormuş. Bu durum benim için de geçerli. Soruların cevabını bilmek insanı rahatsız edebilir, karşınızdakini farkında olmadan etkileyebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2014, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0