banner102

Fethullah Gülen'in İsrail Aşkı !

Usta gazeteciler Ergün Diler ve Bekir Hazar’ın sunduğu ‘Yaz Boz’da Fethullah Gülen’in İsrail ile bağlantısı deşifre oldu.

Fethullah Gülen'in İsrail Aşkı !
Gülen İle İsrail arasındaki samimi ilişkinin Mavi Marmara Olayı sonrası başladığını öne süren Diler, çok tartışılacak şu açıklamayı yaptı:

"GÜLEN'İ İLK BAŞHAHAM TEBRİK ETTİ"

Türkiye'de Ankara'ya rağmen bir yapı filizlenip serpiliyorsa arkasındaki güçlerin yerli ve milli olmadığını bileceğiz. Mavi Marmara Olayı'nda şehit verdiğimiz açık. Bu baskın yaşandıktan sonra Fethullah Gülen Hocaefendi "Bu geminin orada ne işi var?" gibi sözler söyledi, bunu basınla paylaştı. Sır mı? Değil. ABD'den yayılan bu sözlerden sonra İsrail Safahat Başhahamı Eliyahu Bakshi Doron, Gülen'i aradı. Yeryüzünde Gülen'i bu olay sonrası arayan ilk kişi Haham Doron'dur. Peki Doron Hocaefendiyi arayınca ne olur? Doron'un telefon tebriği dünya üzerindeki bütün sermayeye yayıldığı gibi Türkiye'de ismi, kasası Türk, motoru Musevi olanlar da hemen telefona sarıldı ve ismini söyleyemeyeceğim bir aracıyı buradan gönderdiler. O gün bu birlikteliğin startı verildi. Bu tebrik telefonunun küresel sermayede ne anlama geldiğini bilen içerdeki arkadaşlarımız, baronlar ve yardımcıları düğmeye bastı, yakınlaşmayı sağladılar. Kimler diyeceksiniz? İsrail ve Kudüs'e gidip mezar alan Türk görünümlü Yahudiler. İsrail'de Türk mezarlığı var ve Eyüp Mezarlığı'na da benzemez. Milyon dolarları veriyorsunuz sonra da sizin soyağacınıza bakıyorlar.
Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2014, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0