banner102

Erdoğan'dan Sert Sözler!

Birileri varsın kula tapmaya devam etsin. Bizim ubudiyet anlayışımızda kula kulluk yoktur. Şunu da dost düşman çok iyi bilsin. Eğer istiklalimize el uzatan olursa, eğer bu ülkeye el uzatan olursa, eğer bu ülkeyi karıştırmak için kirli tuzaklar kurulursa, biz evet o elleri kırarız. Biz o tuzakları bozarız.

Erdoğan'dan Sert Sözler!
Bir haftadır yargıdaki, emniyetteki bir takım odaklar eliyle Türkiye'de bir komplo uygulamaya kondu. Yolsuzluk kisvesi altında son derece hukuksuz, çirkin ve karanlık bir tuzak kuruluyor. Burada Giresun'da söylüyorum. Yolsuzluk bu işin sadece kılıfıdır. Bizim yolsuzluk konusundaki hassasiyetimiz zaten bellidir. Kardeşlerim oluşturmak istedikleri algıya sakın ha itibar etmeyin.

Biz babamızın oğlu olsa devletin parasını çalınana hesabını sorarız. Bizim böyle bir derdimiz yok. İstikrarı, güven ortamını kimsenin bozmasına izin vermeyiz. Bunlar istikrarı bozmak istiyorlar, terör ortamını geri getirmek istiyorlar. 1 yıldır Giresun'a şehit geliyor mu?

Hangi gazetelerin ortak manşet attığına, hangi televizyonların aynı dili kullandığına dikat edin. Bu süreçte CHP'nin MHP'nin aldığı tavıra dikkat edin.

Bu medyada yazılı ve görsel operasyon yapılıyor, bir hain, bir ajan size haber getirdiğinde ona inanmayın. Bunlara karşı dikkatli olun. Siyasi partileri lütfen dikkatle izleyin. 28 Şubat'ta darbeye payendelik yapan sermayeye karşı dikkatli olun.

1 haftadır Türkiye'de kirli odaklar eliyle bir operasyon yapılmakta. Bir algı oluşturulmak isteniyor. Oluşturulmak istenen algıya asla itibar etmeyin.
2002'de bütçemizin yüzde 45'i faiz ödemelerine gidiyordu. Biz devletin borçlanma faizlerini yüzde 4,5'lere kadar çektik. Bunu çekemediler.
Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2013, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0