Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Özel'in acı günü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel'in, geçirdiği rahatsızlık sonucu 88 yaşında vefat eden babası Hacı Abdullah Özel'in cenazesi, Antalya'nın Manavgat ilçesinde toprağa verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Özel'in acı günü
banner98
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel'in, geçirdiği rahatsızlık sonucu 88 yaşında vefat eden babası Hacı Abdullah Özel'in cenazesi, Antalya'nın Manavgat ilçesinde toprağa verildi.

Merhum Özel için Yayla Mahallesi'ndeki evinin önünde dua edildi, ardından Kavaklı Mezarlığı'nda öğle vakti cenaze namazı kılındı.

Özel'in cenazesi, aynı mezarlıkta Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla defnedildi. Ahmet Özel, kardeşleri İsmail ve Şaban Özel ile taziyeleri kabul etti.

Cenaze namazına, Özel ailesi, yakınları, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan, AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, AK Parti İstanbul milletvekilleri Ali Sarıkaya ve Hurşit Yıldırım, Hakimler ve Savcılar Kurulu Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Nadi Kolukısa, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı, AA Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Salih Demirkan, ENSAR Vakfı Genel Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu ile mülki erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2018, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0