CORONA VİRÜSÜ TEDAVİSİ İÇİN UMUT VEREN AÇIKLAMA!

Tüm dünyada çalışmalar hızla devam ederken umutlandıran bir son dakika haberi geldi.

CORONA VİRÜSÜ TEDAVİSİ İÇİN UMUT VEREN AÇIKLAMA!
banner98

Dr. Lipkin, virüsle savaşmanın yeni bir yolunu keşfetmek için Ocak ayında Çin'e gittiğini ve yakın zamanda kan plazması tedavisi alan hastalar üzerinde araştırma yaptığını belirtirken bu yöntemin aşının bulunacağı zamana kadar çok yararlı bir çözüm olacağını vurguladı

Columbia Üniversitesi'nden bulaşıcı hastalık uzmanı olan Dr. Ian Lipkin yakın zamanda bir televizyon programına konuk olarak bir kan plazmasının yeni tip Corona virüs tedavisi için yardımcı olabileceğini söyledi.Yaptığı açıklamada "Ocak ayının sonunda Çin'e gitmemin nedenlerinden biri, yaptıkları şeyin farklı olduğunu anlamak, insanları tedavi etmekti." İfadelerini kullanırken "Yaklaşık bir hafta önce, eski sağlık bakanı olan bir arkadaşımdan bir kağıt aldım... Bana 10 plazma tedavisi olan hastaya - iyileşmiş hastalardan alınan antikorları tedavi ettiğini söyledi." Ve devam etti. "Bu hastaların 10'u da iyi sonuç verdi. Bu, antibiyotik kullanmadan önce kullandığımız eski bir yöntem ve burada da işe yarayacak.

Ayrıca çalışma, bir kişinin plazma bağışlarının üç hastayı tedavi etmek için yeterli olacağını gösterdi.

"Kan üniteleri bağışlamak gibi değil, zayıflatıcı değil. Bunu yapmak kolay olacak ve aşı olana kadar çok, çok yararlı bir çözüm olacak."

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0