banner102

BURSAGAZ ÖĞRENCİLERE DOĞAL GAZIN KİMYASINI ANLATTI!

Bursagaz, üniversite iş birlikleriyle geleceğin doğal gaz profesyonellerini sektöre hazırlamaya devam ediyor. Uludağ Üniversitesi Doğal gaz ve Sıhhi Tesisat Bölümü’nde “Doğal Gaz Kimya” başlıklı bir eğitim gerçekleştiren Bursagaz, doğal gaz moleküllerinin yapılarını öğrencilere 3 boyutlu modellerle gösterdi. Çevresel boyutta bir sürdürülebilirlik için emisyon takibinin önemini de öğrencilere aktaran Bursagaz, güvenli doğal gaz kullanımına da dikkat çekti. Bursagaz, üniversite iş birlikleriyle geleceğin profesyonellerini sektöre hazırlamayı hedefliyor.

BURSAGAZ ÖĞRENCİLERE DOĞAL GAZIN KİMYASINI ANLATTI!
 Üniversite iş birliklerine hız kesmeden devam eden Bursagaz, geleceğin profesyonellerini doğal gaz sektörüne hazırlayan eğitimlerine bir yenisini daha ekledi. Uludağ Üniversitesi öğrencilerine “Doğal Gaz Kimya” adı altında bir eğitim veren Bursagaz İş Mükemmelliği Ekibi, doğal gaz moleküllerinin 3 boyutlu yapılarını öğrencilere modeller aracılığıyla gösterdi. Bursagaz İş Mükemmelliği Temsilcisi ve Kimyager Murat Aksum’un doğal gazın ve bileşenlerinin kimyasını anlattığı “Doğal Gaz Kimya”eğitimi, konu ve kapsam bakımından da bir ilk olma özelliği taşıyor. Uludağ Üniversitesi Doğalgaz ve Sıhhi Tesisat Bölümü’nden 15 öğrenci ve 2 akademisyenin katıldığı eğitimde, çevresel boyutta sürdürülebilirlik için büyük önem taşıyan emisyon takibi konusuna değinen Bursagaz, güvenli doğal gaz kullanımına da dikkat çekti.

Mesleki eğitime Bursagaz desteği

Gerçekleştirdikleri eğitimlerle geleceğin profesyonellerini doğal gaz sektörüne en iyi şekilde hazırlamayı amaçladıklarını belirten Bursagaz İş Mükemmelliği Birim Yöneticisi Tuğçe Balarısı; “Uludağ Üniversitesi öğrencilerine her dönem farklı eğitimler veriyoruz. İş Mükemmelliği Ekibimizle doğal gazın kimyasını anlattığımız “Doğal Gaz Kimya” eğitimimiz ise konu olarak bir ilk olma özelliği taşıyor. “Doğal Gaz Kimya” eğitimimizi yeni gelen öğrenciler için tekrar uygulamak planlarımız arasında. EWE Turkey Holding ve Grup Şirketleri için eğitim her zaman öncelik olarak gelmiştir. Ülkemizin geleceğini eğitim ve öğretimin şekillendireceği bilinciyle, üniversite iş birliklerine ve farklı konulardaki eğitimlerimize devam edeceğiz.” diye konuştu.

Daha önce doğal gaz mevzuatı, acil müdahale, bakım-arıza ve doğalgaz şebekesi bakım faaliyetleri gibi konularda eğitimler veren Bursagaz, üniversite öğrencilerini doğal gaz sektörüne hazırlamaya devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2017, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0