banner101

Bizler 7 Ağustos ruhunu yaşamaya devam ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sayın Bahçeli'nin yerli ve milli duruşunu özellikle vurgulamam lazım. İnanıyorum ki bizi bölmek ayrıştırmak isteyenler bu hedeflerine ulaşamayacak. Bizler 7 Ağustos ruhunu yaşamakta kararlıyız, yaşamaya devam ediyoruz" dedi.

Bizler 7 Ağustos ruhunu yaşamaya devam ediyoruz
 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada "Geçmişte partimiz çatısı altında olup da bugün dışarıda başka havalarda gezen hiç kimsenin partimizle, hareketimizle ilgili söz söylemeye hakkı yoktur" dedi.

Erdoğan, "Bu beraberliği, bu dayanışmayı zedeleyenler bilsinler ki artık bu kervanın samimi yolcuları değildir. Bu trenden düşenler, kusura bakmasınlar düştükleri yerde kalırlar." diye konuştu.

"Amerika'daki malum dava siyasi içerikli darbe girişiminin adresidir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz darbe girişimini ülkemizde başaramayanlar, şimdi farklı darbe girişimlerinin arayışı içerisindeler. Şu anda Amerika'daki malum dava, işte bir siyasi içerikli darbe girişiminin adresidir." dedi.

"Bizler 7 Ağustos ruhunu yaşamaya devam ediyoruz"

Erdoğan, "Bu seçimler arifesinde, sayın Bahçeli'nin yerli ve milli duruşunu özellikle vurgulamam lazım. Bu yerli ve milli duruşla birlikte inanıyorum ki ülkemizde bizi bölmek, ayrıştırmak isteyenler bu hedeflerine ulaşamayacaklar. Bizler 7 Ağustos ruhunu yaşamakta kararlıyız, yaşamaya devam ediyoruz, yaşamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2019 seçiminin yerli ve milli olanlarla, ipi başka mahfillerin elinde bulunanlar arasında geçeceği açıktır" dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0