BETA Kimya bayileri iftar yemeğinde buluştu

Kimya sektörünün öncü şirketlerinden BETA Kimya A.Ş., Bursa ve İnegöl bölgesindeki iş ortakları, bayi ve alt bayileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Morrian Otel’de düzenlenen iftar yemeğinde konuşan BETA Kimya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adil Pelister, tüm iş ortaklarıyla büyük bir aile olduklarını ve hep birlikte başarmaya devam edeceklerini belirtti.

BETA Kimya bayileri iftar yemeğinde buluştu
banner98
 Türkiye’nin en büyük yapıştırıcı ve tutkal üreticilerinden Beta Kimya A.Ş., Ramazan ayında gerçekleştirdiği geleneksel iftar yemeklerinde iş ortaklarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Bursa ve İnegöl bayilerinin buluştuğu iftar yemeğinde konuşan BETA Kimya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve İKMİB Başkanı Adil Pelister, “İftar sofraları, yalnızca yemek sofraları değildir. İftar, birliğimizi temsil eden buluşmadır aynı zamanda. BETA Kimya A.Ş. olarak bu yıl 32. yaşımızı kutlarken biz yine sizlerle birlikte büyük bir aile olmaya devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yaklaşık bir ay önce, “Biz Birlikte Güçlüyüz” mottosuyla yürüttüğümüz seçim kampanyamızdan galibiyetle çıkarak İKMİB Başkanı oldum. Bu süreçte bana destek olan herkese teşekkürü bir borç biliyorum. İKMİB yeni yönetimiyle bundan sonraki süreçte sizlere katkı sağlamaya ve kimya ihracatçımızla kol kola çalışmaya gayret edecek. Sektörümüzün tüm sorunlarını yeniden ele alacak, kalıcı çözümlerimizle ihracatçımızın önündeki tüm zorlukları kaldıracak ve yenilikçi projelerimizle birliğimizi yarınlara taşıyacağız” dedi.

BETA Kimya A.Ş. yeni yatırımlarla büyümeye devam edecek

Yeni yatırımlarla hem Türkiye hem de dünyada ses getirecek projelere imza atacaklarını belirten BETA Kimya A.Ş. Genel Müdürü Cihat Sayacı, “Şirketimizin 32. yaşını kutlarken, iç pazardaki başarımızla birlikte ihracat alanında da 2011 yılından beri üst üste 6 yıldır "Yapıştırıcılar" kategorisinde Türkiye İhracat Birincisiyiz.Şirketimiz şu an Türkiye’nin ilk 1.000 İhracatçı Firması ve Türkiye’nin ikinci 500 Sanayi Kuruluşu arasında yer alıyor. Önümüzdeki dönemde GEBKİM’de Türkiye ve Ortadoğu’nun en büyük yapıştırıcı üreticisi olma yolunda büyük bir yatırım yapacağız. Sürekli olarak büyümeye ve gelişmeye devam ederken inovasyona verdiğimiz önemle birlikte 2017 yılında Ar-Ge’ye en çok yatırım yapan ilk 250 şirket arasında yer aldık. BETA Kimya Ailesi olarak birlikte büyümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0