banner102

BATISİAD ÜYELERİ BUTEKOM’U İNCELEDİ…

Batı Trakyalı Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (BATISİAD) Üyeleri, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İsmail Kuş ve Cüneyt Şener’in ev sahipliğinde, Bursa Teknoloji Koordinasyon ve AR-GE Merkezi’nde (BUTEKOM) bir araya geldi.

BATISİAD ÜYELERİ BUTEKOM’U İNCELEDİ…
 BATISİAD Genel Başkanı Ahmet Er BATISİAD üyeleriyle birlikte, BUTEKOM’u ziyaret etti.

BTSO Başkan Yardımcıları İsmail Kuş ve Cüneyt Şener’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan BATISİAD Genel Başkanı Er, dernek üyelerinin kentin önemli kurumlarında görev üslenmelerinden dolayı gururlu olduklarını ifade etti. Ahmet Er, BTSO Başkan Yardımcıları İsmail Kuş ve Cüneyt Şener’in de BATISİAD üyesi olduğunu dile getirdi. BATISİAD Genel Başkanı Ahmet Er, BUTEKOM’un Türkiye’nin hedefleri doğrultusunda Bursa’da hayata geçirildiğini ifade etti. BTSO’nun kente vizyon kattığını, BUTEKOM’un da bu vizyon doğrultusunda hayata geçirilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Ahmet Er, “BTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Burkay’a ve Yönetim Kurulu’nda görev yapan değerli arkadaşlarıma, kentimize ve ülkemize sunmuş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“Gücümüzü üyelerimizden alıyoruz”

BATISİAD’ın temellerinin yıllar öncesinde atıldığını fakat kuruluşunun daha yeni olduğuna dikkat çeken Ahmet Er, henüz yeni bir dernek olmasına rağmen BATISİAD’da, genel kurulun ardından geçen zaman diliminde pek çok etkinliğe imza attıklarını ve önümüzdeki günlerde de gerek yurtiçi gerekse de yurtdışında ses getirecek etkinliklere imza atmaya devam edeceklerini söyledi. Bu etkinliklerin gerçekleşmesinde üyelerin rolünün önemli olduğunu belirten Ahmet Er, “BATISİAD’ın asıl gücü üyelerimizdir ve gücümüzü sizlerden, üyelerimizden alıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde aramıza katılacak yeni üyelerle derneğimizin gücümüze güç katacağız” dedi.

BTSO’da 16 Makro Proje ile göreve talip olduklarını hatırlatan BTSO Başkan Yardımcısı İsmail Kuş ise geride kalan 5 yıllık süreçte 40’a yakın makro projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İsmail Kuş, BUTEKOM’un da kentin vizyonunu yansıtan projeler arasında yer aldığını dile getirdi.

BTSO Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener de BUTEKOM’un Bursa’nın nitelikli üretim ve katma değerli ihracat hedeflerine büyük katkı sağlayacağını söyledi. Kentin kilogram başına ihracat hedefini 4 Dolardan 8 dolara çıkartmayı amaçladıklarını vurgulayan Şener, BUTEKOM’un, bünyesindeki tekstil ve teknik tekstil, ileri kompozit malzemeler ve nanoteknoloji mükemelliyet merkezileriyle sektörlerin gelişimine yön vereceğini söyledi.

Konuşmaların ardından BUTEKOM Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Karahan da merkezi tanıtan bir sunum gerçekleştirdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2018, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0