Balığa Çikan 2 Tekne Fırtınaya Yakalandı

Dün akşam saatlerinde başlayan ve şiddetini arttırarak devam eden rüzgar ve fırtına nedeniyle balık avlamak için Amasra’dan denize açılan iki tekne denizde mahsur kaldı.Balıkçıların yardım istediği Amasralı balıkçılar, şiddetli fırtınaya...

Balığa Çikan 2 Tekne Fırtınaya Yakalandı
banner98
Dün akşam saatlerinde başlayan ve şiddetini arttırarak devam eden rüzgar ve fırtına nedeniyle balık avlamak için Amasra’dan denize açılan iki tekne denizde mahsur kaldı.
Balıkçıların yardım istediği Amasralı balıkçılar, şiddetli fırtınaya rağmen denize açılarak balıkçı teknelerini yedeklerine alarak Amasra Limanına getirdi. Denizde fırtınaya yakalanan balıkçıların yardım istediği Erdoğan Reis isimli balıkçı gemisi yardım çağrısını alır almaz teknelerin yardımına koştu. Kısa süre de balıkçı teknelerine ulaşan Erdoğan Reis isimli balıkçı gemisi iki tekneyi yedeğine alarak Amasra Limanına döndü. Sabah saatlerinde ise şiddetini arttıran rüzgarın ardından Amasralılar ve tatilciler mendirek bölgesine giderek limanı aşan dev dalgalara karşı fotoğraf çektirirken Amasra Belediyesi yaptığı anonslar ile vatandaşların mendirek üzerinde gezmemeleri yönünde uyarılar yapıldı.
Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2014, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0