banner101

BAKAN AKAR VE KOMUTANLAR İNCİRLİK'TE GÖREVLİ MEHMETÇİKLERLE BAYRAMLAŞTI ı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK Komuta Kademesi, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı ile İncirlik'teki 10’uncu Tanker Üs Komutanlığını ziyaret etti. Böylelikle Bakan Akar ve Komutanlar, gün içindeki diğer ziyaretleriyle birlikte Ramazan Bayramı’nın birinci gününde bir araya geldiği kara, deniz ve hava birliklerinde görevli askerlerle bayramlaşmış oldu.

BAKAN AKAR VE KOMUTANLAR İNCİRLİK'TE GÖREVLİ MEHMETÇİKLERLE BAYRAMLAŞTI ı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ile Ramazan Bayramı dolayısıyla birliklere yaptığı ziyaretleri sürdürüyor.

Akdeniz Kalkanı Harekatı’nda görev alan TCG Barbaros Fırkateyni’ndeki incelemelerinin ardından Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası’na geçen Akar ve Komutanlar, Zeytin Dalı Harekat bölgesi ve İdlib’deki faaliyetlerde önemli görevler alan 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı personeliyle bayramlaştı.

Törenin ardından Akar ve TSK Komuta Kademesi, İncirlik’teki 10. Tanker Üs Komutanlığına geçti. Mehmetçikle bir araya gelen Bakan Akar ve TSK Komuta Kademesi, böylece Ramazan Bayramı’nın birinci gününde kara, deniz ve hava birliklerinde görevli askerlerle bir araya gelerek onların bayramlarını kutlamış oldu. Söz konusu ziyaretler sırasında Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerin eksiksiz şekilde uygulanması dikkat çekti.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0