ABD Büyükelçiliği kapılarını MAG için açtı.

ABD Büyükelçisi John Bass MAG 'a verdiği röportajda "Ülkelerin arasındaki ilişki her zamankinden daha önemli. Türkiye’nin güçlü, demokratik ve barış içinde olması bizim yararımızadır. Türkiye’deki dostlarımızla birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm vatandaşları için daha iyi bir gelecek için çalışmalıyız" dedi.

ABD Büyükelçiliği kapılarını MAG için açtı.
banner98
 Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri arasındaki ilişkiye değinen ABD Büyükelçisi John Bass "

Ülkelerimiz arasındaki ilişki, şu an her zamankinden daha önemli. 2016, Türkiye de dahil tüm dünya için zor bir yıl oldu. Bu dönem, Amerika Birleşik Devletleri ile Türkiye’nin müttefik ve dost olduğunu, birbirlerine ihtiyaçları olduğunu göstermiştir. Birlikte teröre karşı mücadele etmeye devam etmeliyiz. Amerika Birleşik Devletleri, Türkiye’nin başarılı olmasını ister. Türkiye’nin güçlü, demokratik ve barış içinde olması bizim de yararımızadır. Türkiye’deki dostlarımızla birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm vatandaşları için daha iyi bir gelecek yaratmak üzere çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Türk dostlarımızla ilişkimiz güçlenmeli

John Bass barış vurgusu yaparak sözlerine şöyle devam etti: "Yeni bir yıla gireceğimiz şu günlerde biz burada bulunan Birleşik Devletler Misyonu olarak, Türk dostlarımızla olan ilişkilerimizi güçlendirmek ve yaygınlaştırmak istiyoruz. Bunun eğitim, sanat, kültürel alışveriş, ticari fikir ve görüş alışverişi ve ülkelerimizin ortak refah ve güvenliğini hedefleyen devamlı kişisel ilişkilerle sağlanacağına inanıyorum. Buradaki tüm Birleşik Devletler Misyonu’ndan Türk dostlarımıza barış ve mutluluk dolu yeni yıl dileklerimizi gönderiyorum."

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2017, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0