banner101

Webo Antrenmana Çıktı

Osmanlıspor’un yeni transferi Webo, kamp çalışmaları için Hollanda’da bulunan ekibin bugünkü antrenmanına katılarak takımla birlikte çalıştı.Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda’da sürdüren Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Osmanlıspor,...

Webo Antrenmana Çıktı
Osmanlıspor’un yeni transferi Webo, kamp çalışmaları için Hollanda’da bulunan ekibin bugünkü antrenmanına katılarak takımla birlikte çalıştı.
Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda’da sürdüren Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Osmanlıspor, önceki gün Mersin İdmanyurdu ile oynadığı maçın ardından bugün sabah fitness salonunda ağırlık çalıştı. Yorgun ve hafif sakatlıkları bulunan oyuncular ise bireysel performans antrenörü ve fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışmalarını devam ettirdi.
Tecrübeli teknik adam Mustafa Reşit Akçay nezaretinde günün ikinci antrenmanına çıkan başkent ekibi, çalışmalara ısınma, koordinasyon ve dar alanda pas organizasyonlarıyla başladı. Daha sonra çeşitli pas organizasyonları deneyen Osmanlıspor, dar alanda oynanan çift kale maçla antrenmanı tamamladı.
Yaklaşık olarak 2 saat süren çalışmalara takımın yeni transferi Webo da katılırken, tedavileri devam eden Mehmet Güven, Tiago Pinto, Marek Sapara ve Tonia Tisdell takımdan ayrı çalışmalarını devam ettirdi.
Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2015, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0