banner102

Volkan'dan olay sözler: Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin

Volkan Demirel Galatasaray'ın Pitbull lakaplı oyuncusu Melo'ya gönderme yaparak 'Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa bu iş bana kalacak' dedi.

Volkan'dan olay sözler: Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin
 Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Galatasaray ile oynanan Süper Kupa Finali’nin ardından yaptığı açıklamada ağır ifadeler kullandı.

Mücadelede penaltı atışları sırasında sarı-kırmızılı futbolcu Melo ile bir tartışma yaşayan Volkan Demirel, karşılaşmanın ardından soyunma odasında FB TV’ye konuştu. Brezilyalı futbolcunun ‘Pitbull’ lakabına gönderme yapan Demirel, “Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa bu iş bana kalacak. Ben de ceza alırım falan diye korkuyorum” ifadelerini kullandı. 

VOLKAN DEMİREL'DEN 'SOKAK KÖPEKLERİ' AÇIKLAMASI

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Süper Kupa Finali'nin ardından Felipo Melo'ya gönderme yaparak söylediği sözler üzerine bir açıklama yaptı. Demirel, sosyal medyada eleştiriler alan açıklamalarına ilişkin, kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Milli kaleci, "Açıklamamdan dolayı rahatsız olan, farklı yerlere çeken veya laf olsun diye sanal alemde aklına geleni yazanlara bu yazım. Ben nereye ne söylediğini çok iyi bilen biriyim ve ne kadar ağır şeyler yaşadığımı bir ben bilirim.

Tek bir kişi, tek bir amaç ve tek bir niyettir benimki, başka yerlere çekilmesin. Ne sokak köpeklerini kastettim ne de başka bir şeyi. Yazılan yorumlar için ise gerekli kanuni işlemler yapılacaktır. Sanal alemde bunları yazmak kolay olmakla birlikte herkes kendine hak sanıyor olmalı ki, her istediğini yazabiliyor. Bana terbiye vermeye çalışanlar önce kendi yazdıklarına baksınlar" ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2014, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0