Veli Kavlak'tan Beşiktaş'a kötü haber

Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Sarper Çetinkaya, Veli Kavlak'ın 2-3 aydan önce yeşil sahada forma giyemeyeceğini söyledi.

Veli Kavlak'tan Beşiktaş'a kötü haber
banner98
 Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Sarper Çetinkaya, Veli Kavlak, Tolgay Arslan ve Ömer Şişmanoğlu’nun sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Çetinkaya, Veli Kavlak'ın en az 2-3 ay daha yeşil sahada yer almayacağını belirterek, "Veli Kavlak bugün kampa geldi. Durumunu bildirdi. Kendisine yapılan tedaviler hakkında açıklamalarda bulundu. Rehabilitasyon süreci devam ediyor. Yapılacak birkaç tetkiki daha var. Durumu birkaç güne netleşecektir. Veli’nin omzunda bir yıl önce yırtık oluşmuştu. Almanya’da operasyon geçirmişti. Uygulanan yöntem nedeniyle kol kaslarında kramp oluştu. Bu da Veli’nin performansını olumsuz etkiledi. Fizik tedaviye cevap vermediği için yurt dışına gitti. Biz de tedavinin yarıda kesilmesini istemedik. Tedavisi tamamlandıktan sonra nihai kararı vereceğiz. Veli’nin sakatlığında sorun tendonun kendisinde. Mekanik yapı etkilendiği için kasılmalar oluyor. Bu da Veli gibi ikili mücadelelere giren bir oyuncuyu olumsuz etkiliyor. Son tetkikler sonrası ameliyat yapılıp yapılmayacağına karar verilecek. İşlemler olumlu görünüyor ama bizim de testler yapmamız gerekiyor. İyi ihtimalle 2-3 ay arası bir sürede sahalara dönecektir. Cerrahi müdahale gerekirse süre uzayabilir. Veli’nin futbol hayatının bitmesi gibi bir durum yok. Sadece süre uzadıkça onun ve bizim keyfimiz kaçıyor" dedi.
Sarper Çetinkaya, Ömer Şişmanoğlu’nun ise bacak ağrısı ve yorgunluğunun olduğunu belirterek, önemli bir durum olmadığını kaydetti.

Çetinkaya, Tolgay Arslan için ise kıkırdakta ya da menisküsünde sorun olmadığını ve pazartesi günü ameliyat olacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2015, 21:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0