Ümit Karan'dan Arda Turan'a sert eleştiri

Eski milli futbolcu Ümit Karan’dan Arda Turan’a sert eleştiriler geldi. Ümit Karan, Twitter hesabından Türkiye-İspanya maçında Arda Turan'ı ve Milli Takımı önce sert bir dille eleştirdi. Ardından tüm tepkiler Arda Turan’ın üzerine gelince "Milli maçta kimse bu şekilde rencide edemez" dedi.

Ümit Karan'dan Arda Turan'a sert eleştiri
banner98
 Ümit Karan, Twitter hesabından Galatasaray'da forma giydiği dönemden takım arkadaşı olan Arda Turan'a “Arkadaşlar ilk yarı için sadece yazıklar olsun. Nerede Arda’nın gururu nerede Milli Takım’ın ruhu...” ifadesini kullandı. Ardından tüm tepkiler Arda Turan’ın üzerine gelince sahip çıktı.

MİLLİ MAÇTA KİMSE BU ŞEKİLDE RENCİDE EDEMEZ
A Milli Takım’ın İspanya karşısında oynadığı kötü oyun neticesinde taraftarların Arda Turan’ı yuhalamasına ise tepki gösterdi. Karan, “Evet Arda iyi oynamadı. Ama bu onu rencide edecek şekilde yuhalamayı haklı kılmaz. İspanya seyircisi destek verirken bizim yaptığımız yanlış.” diye konuştu. Karan, en sonunda Instagram’dan Arda Turan’la beraber oynadığı bir maçtan fotoğraf karesi paylaşarak “Sabahtan akşama kadar Arda Turan’ı eleştiririm. Yerden yere vururum. Ama hiç kimse onu milli maçta bu şekilde rencide edemez. En ağır yorumu ben yaptım belki de ama o her zaman kardeşim ve bu ülkenin en başaralı oyuncusu. Ona kaptanlık ve abilik yaptım için gurur duyuyorum…” diye sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2016, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0