Türkiye Olimpian Derneği’nin Genel Kurulu Yapıldı

Türkiye Olimpian Derneği Başkanı Prof. Dr. İbrahim Öztek, özellikle gençleri kötü alışkanlıklardan korumak için konferanslar düzenlediklerini söyledi.Türkiye Olimpian Derneği Genel Kurul toplantısı Atatürk Olimpiyat Evi’nde yapıldı....

Türkiye Olimpian Derneği’nin Genel Kurulu Yapıldı
banner98
Türkiye Olimpian Derneği Başkanı Prof. Dr. İbrahim Öztek, özellikle gençleri kötü alışkanlıklardan korumak için konferanslar düzenlediklerini söyledi.
Türkiye Olimpian Derneği Genel Kurul toplantısı Atatürk Olimpiyat Evi’nde yapıldı. Toplantıya Türkiye Olimpian Derneği Başkanı Prof. Dr. İbrahim Öztek ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başkan Öztek, genel kurulda 2 yılda neler yaptıklarına baktıklarını ve yıl içerisinde neler yapabileceklerini konuştuklarını söyledi.
Olimpiyanlar olarak kenar mahallede kalmış gençlerin spor yapabilmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Öztek, “Özellikle bu gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve spora yönlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Onlara konferans düzenliyoruz. Ayrıca biz olimpik spor olsun olmasın kitle sporlarına da önem veriyoruz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2014, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0