Türkiye Futbol Federasyonu Somalı Ailelerle Yemek Yedi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak TFF Süper Kupa finali öncesinde, Soma’da maden kazasında yakınlarını kaybeden ailelerle bir araya gelerek yemek yedi.Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan...

Türkiye Futbol Federasyonu Somalı Ailelerle Yemek Yedi
banner98
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak TFF Süper Kupa finali öncesinde, Soma’da maden kazasında yakınlarını kaybeden ailelerle bir araya gelerek yemek yedi.
Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan OSB Lokali’nde TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, Soma’da yaşanan maden faciasında yakınlarını kaybeden aileler ile TFF Süper Kupa öncesi düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yemeğe Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Akçı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve spor kulüplerinin temsilcileri katıldı.
TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, federasyon tarafından Soma’da yapılacak olan, TFF Futbol Okulu hakkında kısaca bilgi verdi. Yemekten sonra ise futbol okulun için anlaşılan protokol imzalandı.
Türkiye’nin ilk futbol okulu olacak kompleksin imzalarını TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı imza attı.
Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2014, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0