banner102

Trabzonspor'da Ersun Yanal gerginliği

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın bordo-mavili kulüple iki yıllık anlaşmaya varmasının ardından Trabzonspor camiasında tartışmalar sürüyor. Yanal'ı eleştiren gazetecilere sosyal medya hesabından ağır eleştiride bulunan başkan yardımcısı Nevzat Aydın'a, Yönetim Kurulu üyesi Ali Rıza Egemen cevap verdi.

Trabzonspor'da Ersun Yanal gerginliği
 Trabzonspor ile iki yıllık anlaşmaya vararak 3. kez bordo-mavili takımın başına geçen Teknik Direktör Ersun Yanal'ın takımın başına geçmesi bordo-mavili camiada tartışmalara neden oldu.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, kendisine ait Twitter hesabından, "Trabzonspor olmasa açlıktan ağzı kokacak olan gazeteci müsveddeleri yine başlamışlar konuşmaya... Daha ilk günden hemde" şeklinde yazıyı paylaştı. Aydın'a cevabı ise yine sosyal medya üzerinde Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ali Rıza Egemen verdi. Egemen, "Trabzonspor olmasa makamı olmayacak olanların, ekmek parası peşinde koşan gazetecilere hakaret etme hakkı yoktur. Lütfen akıllar başa.." şeklinde twit atması kamuoyunun takdirini topladı.

ERSUN YANAL TARTIŞMASI
Teknik Direktör Ersun Yanal isminin resmi olarak açıklanmasının ardından tartışmalar sürürken, tecrübeli teknik adamın eski defterleri de açılmaya başlandı. Bordo-mavili takımı çalıştırdığı ilk dönemin aksine ikinci dönemdeki davranışları ve tutumu eleştirilen Yanal'in, dönemin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile de arası açılmıştı.

Hacıosmanoğlu döneminde, ligde kötü bir dönem geçiren Trabzonspor’da, Vahid Halilhodzic’in gönderilmesinin ardından takımı toparlaması ve üst sıralara çıkarması için getirilen Ersun Yanal'ın performansı, hem yönetimin hem de taraftarların beklentilerini karşılayamamıştı. 2014-15 sezonun 21. haftasında oynanan ve 1-1 biten Kasımpaşaspor maçı sonrası takımla birlikte şehre dönmeyerek direk Bodrum'a giden Yanal'ın bu tutumu Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu nezdinde memnuniyetsizlikle karşılandı ve ciddi derecede rahatsızlık oluşturdu. Bazı günlerde ise takımı yardımcı hocaların çalıştırması Yanal ile yönetim arasındaki ipleri iyice germişti. Kritik Napoli maçı öncesi Bodrum'a gitmesi başkan kadar yönetiminde tepkisini çekmişti.

CONSTANT İLE TARTIŞTI
Ersun Yanal, görev yaptığı dönemde Kevin Constant ile tartışma yaşadı. Constant, disiplinsiz tavırları nedeniyle tecrübeli teknik adam tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, oyuncunun maliyeti ve durumu nedeniyle af edilmesini istemesine rağmen bu istek Yanal tarafından geri çevrilmişti.

KÖSTEBEK ARADI
Yanal, bordo-mavili takımda çalıştığı son dönemde soyunma odasında olup bitenlerin dışarıya sızdırıldığı gerekçesiyle köstebek arayışına girdi. Futbolcularına patlayan tecrübeli teknik adam son döneminde futbolcu kadrosuyla da uyumlu bir çalışma ortamı sağlayamamıştı.  

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2016, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0