Trabzonspor - Fenerbahçe Maçı Tatil Edildi !

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma olaylı başladı.

Trabzonspor - Fenerbahçe Maçı Tatil Edildi !
banner98
 Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasındaTrabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma olaylı başladı. Saha içinde yaşanan olayları sakinleştirmeye çalışan Bülent Yıldırım'ın çabası yetmeyince müsabakayı erteledi.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmaya bordo-mavili taraftarlar damgasını vurdu. İki takım arasında oynanacak olan karşılaşma haftalar öncesinde konuşulmaya başlanırken, Trabzonspor'un 23. dakikada Emenike'nin ayağından yediği gol sonrası çılgına döndü. Kaleci Volkan Demirel aleyhine sloganlar atan ve maçın başından beri oyuncuyu rahat bırakmayan taraftarlar, attıkları yabancı maddeler Volkan'ı rahatsız ettiler. Fenerbahçeli kaleciye yapılanlara rağmen oyunu devam ettirmede kararlı olan Yıldırım'ın çabası ilk yarının bitimine kısa bir süre kala devam etti. 27. dakikada Fenerbahçe kalecisi Volkan, tribünlerden atılan bir taş parçasını eline aldı ve hakemin bulunduğu noktaya doğru yürüdü. Her iki takımın yedek kulübeleri de sahaya yöneldi.

Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım her iki takımın temsilcileriyle yaptığı görüşmenin ardından karşılaşmayı yeniden başlattı. 45+5. dakikada tribünlerden atılan bir madde göğsüne gelen Emenike yerde kaldı. Oyun bir kez daha durdu. 45+9 dakikada Volkan Demirel'e üzerine gelen yanıcı madde sonrası karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım ve Fenerbahçeli futbolcular soyunma odasına giderken, Trabzonsporlu futbolcular ise saha ortasında beklemeye başladı. Soyunma odasına giden Bülent Yıldırım müsabakayı tatil etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 21:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0