banner102

Trabzon Avni Aker Stadı Dışında Olaylar Çıktı !

Tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrası, stat önünde olaylar çıktı.

Trabzon Avni Aker Stadı Dışında Olaylar Çıktı !
 Fenerbahçe takımının çıkış yapacağı bölüme girmek isteyen taraftarlarla polis birbirine girdi.Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçearasında oynanan karşılaşma, sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle, hakem tarafından tatil edildi. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaşanan gerginlik, maçın tatil edilmesiyle daha da arttı. Stattan çıkan bir grup taraftar, protokol tribünü önünde toplandı. Fenerbahçe takımının çıkış yapacağı noktaya girmeye çalışan taraftarlar, bariyerleri aşmaya çalıştı. Araya giren polis taraftarlara müdahale etti. Taraftarlarla polis, protokol tribünü önünde birbirine girdi. Polisle taraftarlar arasında yaşanan gerginlik sürüyor.

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇI SONRASI ÇIKAN OLAYLAR DEVAM EDİYOR

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle ilk yarı sonunda tatil edilen karşılaşmada olaylar stat dışına taşarken, çıkan olaylarda çok sayıda polis ve Trabzonspor taraftarı yaralandı. Yaralı taraftarlar ambulanslarda tedavi edildi.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nın protokol girişi önünde çıkan olaylarda Bordo Mavili taraftarlar polis barikatlarını aşmaya çalışırken, polis ekipleri taraftarlara biber gazı ile müdahale etti. Çok sayıda taraftar ve basın mensupları biber gazından etkilenirken, basın mensupları basın toplantısının yapıldığı basın odasına hücum etti. Gerginlik ve olaylar sürerken, polisin olayları bastırmakta güçlük çektiği gözlendi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 22:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0