banner102

Rize’deki Off-road Yarışlarında Araç Takla Attı

Ardeşen Off-Road Kulübünce Fırtına Vadisi, Organize Sanayi alanında gerçekleştirilen oyunlara, Türkiye başta olmak üzere, Gürcistan, Azerbaycan, İran ve Ermenistan’dan 100 dolayında sporcu katıldı.Engellerle dolu bin 400 metrelik yarış...

Rize’deki Off-road Yarışlarında Araç Takla Attı
Ardeşen Off-Road Kulübünce Fırtına Vadisi, Organize Sanayi alanında gerçekleştirilen oyunlara, Türkiye başta olmak üzere, Gürcistan, Azerbaycan, İran ve Ermenistan’dan 100 dolayında sporcu katıldı.
Engellerle dolu bin 400 metrelik yarış parkurunda 50 araç yarıştı. Yarışma boyunca zor ve engebeli alanlarda süre ile yarışan Off-Road’cular yürekleri ağızlara getirirken, Sapanca Off-Road Kulübünden Hüsnü Taylan, yarış sırasında aracıyla takla atınca korku dolu dakikalar yaşandı. Aracı devrilen Taylan, herhangi bir yara almazken, alan görevlilerince araç kaldırılarak yarışlara devam edildi.
Öte yandan, yarışları 2 bin dolayında vatandaş izlerken, Mahalli Yarışların Genel Klasman’ında Mustafa Akcanca-Ahmet Nebioğlu 1., Hüseyin Memi-Ali Eksilmez 2. ve Hüsnü Taylan ile Hasan Taylan ikilisi ise 3. oldu.
Yarışmada dereceye girenlere ödülleri Ardeşen Belediyesi Kültür Salonu’nda Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş ile Belediye Başkanı Hakan Gültekin tarafından verildi.
Ardeşen Off-Road Kulübü Başkanı Ali Saruhan, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin en büyük yarışlarından birine ev sahipliği yapmanın zorluğu karşısında, haklı bir gurur yaşadıklarını ifade ederek, “Bu organizasyonun uluslar arası boyutlarda olması da ayrı bir heyecan. Bu sene vatandaşlarımızın çok yoğun ilgi göstermesi de bizleri mutlu etti. Her sene üzerine katarak ilerliyoruz. Amacımız, bu yarışları marka haline getirmek" diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2014, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0