Onur Kıvrak resti çekti!

Bordo-mavililerin takım kaptanı Onur Recep Kıvrak Rabotnicki maçı hazırlıklarına moralsiz olduğu gerekçesiyle katılmazken, sportif direktör Süleyman Hurma ise basın mensuplarına, “Onur’un morali bozuktu. Kendisine izin verdim. Eğer morali düzelirse aramıza katılacak. Düzelmezse de kendi bilir" dedi.

Onur Kıvrak resti çekti!
banner98
 UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Makedonya temsilcisi Rabotnick ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını rakibine ait tesislerde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda bordo-mavililer kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaparken, daha sonra iki grup halinde pas çalışması yapıldı. Deniz Yılmaz ve Stephane M'Bia takımdan ayrı çalıştı. Hafif sakatlığı bulunan Mehmet Ekici ise çalışmada yer almadı.

Trabzonspor takım kaptanı Onur Recep Kıvrak ise moralsiz olduğu gerekçesiyle bordo-mavililerin Makendonya’nın Üsküp kentinde akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmana katılmadı. Onur’un antrenmana katılmamasıyla ilgili olarak ise basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, “Onur moralsiz olduğu için antrenmana katılmadı. Biz de kendisine izin verdik. Eğer morali düzelirse aramıza katılacak. Düzelmezse de kendi bilir” şeklinde ifade kullanması kafalarda soru işareti bıraktı.

Kaptan Onur Recep Kıvrak’ın, bugün akşam antrenmanı öncesinde otelde sportif direktör Süleyman Hurma ile henüz bilinmeyen bir konuda tartışma yaşadığı ve bu olayın ardından Hurma tarafından antrenmana çıkmasının istenmediği ileri sürüldü. Onur Recep Kıvrak’ın durumunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı belirtilirken, Perşembe günü oynanacak UEFA Kupası maçı öncesi böyle bir hadisenin yaşanması moralleri bozdu.
 

Kamptan ayrılıp Türkiye'ye döndü

Trabzonspor’da kaptan Onur Recep Kıvrak, kadro dışı bırakıldığını ve kamptan ayrılarak Türkiye’ye döndüğünü söyledi. 

Trabzonspor’un Rabotnicki maçı için kampta bulunduğu Makedonya’nın Üsküp kentinde bu akşam yapılan antrenmana katılmayan Onur Recep Kıvrak’a, sportif direktör Süleyman Hurma tarafından izin verildiği ifade edilmişti. Onur, bugün akşam saatlerinde kamptan ayrılarak Türkiye’ye dönmek üzere yola çıktı. Onur, sportif direktör Süleyman Hurma ile arasında bir diyalog yaşandığını ve bunun ardından kendisine kadro dışı bırakıldığının tebliğ edildiğini söyledi.

Onur, kadro dışı kararının ardından Türkiye’ye dönmek üzere uçakla Üsküp’ten ayrıldı. Trabzonspor’da Hollanda kampının ilk günlerinde de alacağı ücrette anlaşamayan Hakan Arıkan kampı terk etmişti.
Bordo-mavililerin perşembe günkü Rabotnicki maçına kalede İbrahim Demir’le başlaması bekleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0