Mircea Lucescu: 'Fenerbahçe ile eşleşmek istemezdim'

Shakhtar Donetsk’in teknik direktörü Mircea Lucescu, “Şampiyonlar Ligi ön elemelerindeki ilk maçımızda Fenerbahçe ile eşleşmek istemezdim” dedi.

Mircea Lucescu: 'Fenerbahçe ile eşleşmek istemezdim'
banner98
 Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’ndaki rakibi Shaktar Donetsk’in teknik direktörü Mircea Lucescu, düzenlenen basın toplantısında çekilen kurayı ve yarın Şükrü Saracoğlu’nda oynanacak olan zorlu karşılaşmayı değerlendirdi. Türkiye’den ayrılırken diğer takımlarla da iyi ilişkiler içinde ayrıldığını ve dost kalabildiğini ifade eden tecrübeli teknik adam, “Tekrar İstanbul’da olmaktan dolayı mutluyum. Kura çekimi sonunda ilk maçımızın Fenerbahçe ile olmasını istemezdim. Ama oyuncularımın sahada en iyi performansıyla oynayacağından eminim. Turu geçmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“YARIN OYUNCULARIM GÜZEL BİR OYUN ORTAYA KOYACAKTIR”
Kendilerinin yeterli tecrübeye sahip olduğunu vurgulayan Rumen teknik adam, “Fenerbahçe çok önemli isimleri kadrosuna dahil etti, ama futbol bir takım oyunudur. Takımın başında da tecrübeli bir teknik adam var. İki potansiyeli yüksek, güçlü takım karşı karşıya gelecek. Her takımın kendine göre tecrübesi var. Sonuçta Fenerbahçe’nin nasıl oynadığını gördük, onlar da bizim nasıl oynadığımızı gördüler. Kimin turu geçeceğini hep birlikte göreceğiz. Biz de yeterli bir tecrübeye sahibiz. Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalacağımızı düşünüyorum. Yarın oyuncularım güzel bir oyun ortaya koyacaktır” ifadelerini kullandı.

SRNA: “KESİNLİKLE MAÇA HAZIRIZ”
Shakhtar Donetsk’in tecrübeli ismi Srna ise, “6 sene sonra tekrar İstanbul’da olmak çok güzel. Futbol kariyerimin en iyi yılı burada geçti, burada UEFA Avrupa Ligi şampiyonu olduk. İstanbul’u ve Türkiye’yi sevdiğimi söyleyebilirim. Türkiye’nin kültürü ve gelenekleri her zaman dikkatimi çekmiştir. Fenerbahçe maçı sadece bir maç olmayacak, isterim ki Fenerbahçe’yi yenerek hep beraber teknik direktörümüzün doğum gününü kutlayalım. Kesinlikle maça hazırız. Geçmişe takılıp kalmamak lazım. Biz ileriye bakıyoruz. Futbolcuların 1 sene önceki performanslarına bakmamak lazım. İyi futbolculara iyi bir teknik direktöre sahip bir takımla oynayacağız. Ama biz turu geçeceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2015, 20:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0