banner101

Mersin İdmanyurdu-adanaspor Maçının Kazananı Mustafa Aydın Oldu

Mersin İdmanyurdu, 2010 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası futbol hayatı biten eski futbolcusu Mustafa Aydın yararına Adanaspor ile özel maçta karşı karşıya geldi. Müsabakadan Mersin İdmanyurdu, 2-1 galip ayrıldı.İzmir’in Narlıdere...

Mersin İdmanyurdu-adanaspor Maçının Kazananı Mustafa Aydın Oldu
Mersin İdmanyurdu, 2010 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası futbol hayatı biten eski futbolcusu Mustafa Aydın yararına Adanaspor ile özel maçta karşı karşıya geldi. Müsabakadan Mersin İdmanyurdu, 2-1 galip ayrıldı.
İzmir’in Narlıdere ilçesinde 27 Eylül 2010’da meydana gelen trafik kazasında, Mersin İdmanyurdu futbolcusu Mustafa Aydın’ın kullandığı 35 HE 088 plakalı otomobil, yol kenarındaki direğe çarpmış, kazada sürücü Aydın ile yanında bulunan nişanlısı Müge Bayrak ağır yaralanmıştı. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Müge Bayrak (21) yaşamını yitirmiş, Aydın da kaza sonrası uzun süre tedavi görmüştü. Aydın gördüğü tedavilerle hayati tehlikeyi atlatırken, futbol hayatını sona ermişti.
Mersin İdmanyurdu da maç gelirinin eski futbolcusu Aydın’a bağışlanması amacıyla Adanaspor ile özel maç yaptı. Maç öncesi Mustafa Aydın’a, 33 numaralı Mustafa Aydın yazan Adanaspor forması hediye edildi. Aydın ayrıca maç öncesi sahanın ortasına geçerek tribünlere 3’lü çektirdi. Maçın başlama vuruşunu da yapan Aydın, futbolcuların ve seyircilerin alkışlarıyla sahadan çıktı. Maça hızlı başlayan Mersin İdmanyurdu, henüz 2. dakikada Adem ile net bir gol pozisyonu yakaladı. Ancak topa vuramadan yerde kalan Adem’in pozisyonuna hakem devam kararı verdi. Yine 5. dakikada Mersin İdmanyurdu’nun oyuncusu Mitroviç’in ceza sahasına gelen topa gelişine vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta gitti. Maçın 21. dakikasında gelişen atakta ise defansın arkasına kaçan Murat Yılmaz, güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi. (0-1) 36. dakikada gelişen Mersin İdmanyurdu atağında ise kaleci ile karşı karşıya kalan Sinan’ın aşırtma vuruşunda top az farkla auta gitti. 40. dakikada ise Mersin İdmanyurdu’nun golü geldi. Duran topta Mersin İdmanyurdu’nun defans oyucusu Efe, düzgün bir vuruş yaparak beraberlik golünü attı. (1-1)
İkinci yarı ise 2 takım içinde dengede geçti. İkinci yarının en önemli ilk pozisyonunu 69. dakikada Adanaspor yakaladı. Mersin İdmanyurdu defansının arkasına sarkan Tiago, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu kalecinin üstüne vurdu. 71. dakikada köşe vuruşu kullanan Mersin İdmanyurdu, beklediği golü buldu. Ceza sahasına gelen topu Efe, Enes’in önüne indirdi ve Enes de düzgün bir vuruş yaparak takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın ilerleyen dakikalarında da gol sesi çıkmayınca maçı, Mersin İdmanyurdu 2-1 kazandı. Maçın gelirleri Mustafa Aydın’a bağışlandı.
Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2014, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0