banner102

Lucescu: ‘Her iki takımın da şansı eşit’

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, golsüz eşitlikle sona eren Fenerbahçe maçıyla alakalı, “0-0 tehlikeli bir skor hem iyi hem kötü olabilir. İkinci maça bağlı ve her iki takımın da şansı eşit” dedi.

Lucescu: ‘Her iki takımın da şansı eşit’
 Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe’nin Shakhtar Donetsk ile golsüz berabere mücadelenin ardından Ukrayna ekibinin teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

“Sadece maçta ilk yarı tam anlamıyla futbol oynandığını söyleyebilirim” diye sözlerine başlayan Rumen çalıştırıcı, “İki takımı da gördük. Her iki takım da başarı peşindeydi. Birinci yarıda sanki bizim daha fazla şansımız vardı. İkinci yarı ise Fenerbahçe’nin daha fazla şansı vardı. Eğer gol pozisyonlarına dikkat alacak olursak bizim takımın daha çok şansı olduğunu söyleyebilirim. Tabii ki ben kendi takımımı değerlendirmem gerekiyorsa memnun olduğumu söyleyebilirim; görmüş olduklarımdan. Tabii 0-0 biraz kaygan bir skor iki takım için de. Bu durumda her iki takım da ikinci maça odaklanmalıdır. Belki de ikinci maça daha iyi hazırlanmış olacağız. Böyle de ilerleyeceğiz. Taraftar hakkında ise, olağanüstü bir taraftar gördük bugün. Her seferinde herhangi bir stadyumda bulunduğumuzda Türkiye’deki bu atmosferi hissediyorum ve takdir ediyorum. Ayrıca son UEFA Kupası’nı kazandığımız stadyumda da durum daha farklı değildi. Taraftar bugün çok iyiydi. Kaldı ki benim dikkatimi çeken başka bir şey de taraftar her iki takıma da tezahürat yaptı” açıklamalarında bulundu.
0-0'ın tehlikeli bir skor olduğunu vurgulayan Lucescu, “Çok iyi bir maç yaptık. Sezon başında çok iyi bir ekibe karşı çok iyi bir skor aldık. 0-0 tehlikeli bir skor hem iyi hem kötü olabilir. İkinci maça bağlı ve her iki takımın da şansı eşit. Yüzde 50 yüzde 50" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2015, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0