banner101

Kırkpınar'da saha karıştı

654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde, başaltı güreşlerinde yarışan iki güreşçi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü, saha bir anda karıştı.

Kırkpınar'da saha karıştı
 Edirne Sarayiçi Er Meydanı’nda gerçekleştirilen yağlı güreşlere, yaşanan gerginlik damgasını vurdu. Başaltı çeyrek final mücadelesinde güreşen başpehlivanlardan İsmail Balaban’ın kardeşi Turan Balaban ile Sinan Kaya arasında güreşler sırasında tartışma çıktı. Saha kenarındaki antrenörlerin de karıştığı tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Çevik Kuvvetin de müdahalesiyle kavga büyümeden önlenirken, bu sırada tribünlerde de kısa süreli gerginlik yaşandı. Olaya karışan güreşçilerden Turan Balaban güreş sırasında saha kenarında bulunan Sinan Kaya’nın antrenörünün kendisine yumruk attığını iddia ederek, şikayetçi olduğunu söyledi.

MAÇIN GALİBİ SİNAN KAYA

Daha sonra hakem kurulu, kavgaya karışan güreşçiler hakkındaki kararını açıkladı. Güreşçilerden Turan Balaban’a rakibine yumruk attığı için kırmızı kart gösterildiği belirtilerek, Sinan Kaya’nın maçın galibi olduğu açıklandı. Ayrıca antrenör Ahmet Serbest’in tedbirli olarak ceza kuruluna sevk edildiği belirtildi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2015, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0